Arnold Schwarzenegger zat bijna in 'Love, Death & Robots' seizoen 2

Schwarzenegger bijna in 'Love, Death & Robots' S2

Arnold had bijna opnieuw een van zijn meest iconische rollen gespeeld.

Zilko Tarici, 21 mei 2021 om 14:15

Het tweede seizoen van Love, Death & Robots werd vorige week beschikbaar gesteld door Netflix en lijkt opnieuw een grote hit te zijn voor de streamingdienst.
In de nieuwe reeks wordt zowat elk denkbaar genre aangestipt, waarvan sci-fi, horror en fantasy het meest naar voren komen.

Een potentiele fantasy-aflevering hebben we helaas moeten missen. Bedenker Tim Miller (regisseur van Deadpool en Terminator: Dark Fate) onthulde namelijk dat hij een van de korte films namelijk had willen wijden aan Conan the Barbarian, én dat niemand minder dan Arnold Schwarzenegger hem van zijn stem zou voorzien.

Blokkade op de weg
Miller en Schwarzenegger zouden de korte animatie uitvoerig hebben besproken, maar ze konden helaas niet de rechten krijgen om een bijdrage te leveren aan Love, Death & Robots. Miller zei er tijdens een live event op Reddit het volgende over:

"We wilden er een over Conan maken, maar we kregen er geen toestemming voor. Het zou gebaseerd zijn geweest op Red Nails, met een rol voor Valeria, de piratenkoningin. Het was gewoon klote dat het niet doorging. Er zaten gewoon dinosaurussen in. Maar we kregen helaas geen toestemming."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Arnold Schwarzenegger, Tim Miller, Conan the Barbarian, Love Death and Robots, Netflix

Populair nieuws