'Bridgerton'-makers hebben ruzie met de buurt

De buurt waar ze wilden opnemen wist plannen rond de opnames van Bridgerton succesvol tegen te houden.

Jim Pedd, 22 mei 2021 10:00

Het was de intentie om grote sets te bouwen in Sunninghill Park in Windsor voor de serie Bridgerton van Netflix. Maar de plannen gaan niet door.
Het verhaal is dat productiemaatschappij Shondaland van plan zou zijn om twee fictieve landhuizen te bouwen in Sunninghill Park. Daar zouden ook een winkelcentrum en een theehuis gemaakt moeten worden. En hoewel het "een hoofdpijndossier was voor de producenten om een perfecte plek hiervoor te vinden", lijken ze tegen problemen aan te lopen.

Weg uit de buurt
De showrunners van Bridgerton hoopten in het park een flinke set te bouwen. Daar zouden delen van het derde en vierde seizoen van de serie opgenomen moeten worden.

De set zou jarenlang in gebruik moeten zijn, minimaal vijf jaar, zodat heel wat momenten voor de series opgenomen konden worden. Maar nu blijkt dat de omwonenden daar succesvol een stokje voor gestoken hebben.

Daardoor zijn de showrunners nu gedwongen terug te gaan naar de tekentafel en hun plannen opnieuw te ontwikkelen. "Het idee was om de locatie voor het derde en vierde seizoen te gebruiken, dus er is nog wat ademruimte". Die is nodig om een nieuwe locatie te zoeken.
Bron: Daily Mail

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Shondaland, Opnames

Populair nieuws