Opgestapte 'Bridgerton'-ster toch terug voor een kleine rol?

Opgestapte 'Bridgerton'-ster toch terug?

Keert Regé-Jean Page mogelijk terug voor een cameo of zit dat er ook niet in?

Jim Pedd, 15 mei 2021 om 19:23

Acteur Regé-Jean Page wist heel wat mensen behoorlijk te laten schrikken toen hij aankondigde niet terug te zullen keren voor een tweede seizoen van de Netflix-hit Bridgerton. Dat hadden weinig mensen zien aankomen gezien het gigantische succes van de serie.
Showrunner Shonda Rhimes ging tijdens een interview in op de kans dat Regé-Jean Page toch terugkeert voor een cameo in het nieuwe seizoen van de serie. Die kans acht zij niet heel groot.

Kleine kans
Rhimes vertelde allereerst dat het te maken heeft met de opzet van de serie. 'Ik vond het eigenlijk best opwindend om een compleet romantisch verhaal te vertellen met een einde. Dus niet iets waarbij je 14 redenen moet verzinnen waarom het koppel niet samen kan zijn. En zo staat Regé ook niet in de weg voor de romance van iemand anders."

Dat werd min of meer bevestigd door Bela Bajaria, Head of Global TV bij Netflix. "Die boeken dicteren heel erg wat wij doen. Dus we wilden talent een geweldige ervaring geven en zorgen dat ze een authentiek verhaal konden vertellen."

Wat hen betreft is Regé-Jean Page dus klaar met de serie, niet alleen omdat hij dat zelf wil, maar ook omdat dit beter past bij het verhaal. Komend seizoen van Bridgerton focust zich op Anthony en zijn zoektocht naar de liefde.
Bron: ET

Lees meer over: Rege Jean Page, Bridgerton, Netflix, Bela Bajaria, Shonda Rhimes

Populair nieuws