'Black Summer' krijgt weer een gave nieuwe trailer

'Black Summer' krijgt weer een gave nieuwe trailer

Het nieuwe seizoen van Black Summer ziet er veelbelovender uit dan ooit tevoren.

Jim Pedd, 22 mei 2021 om 12:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix komt komende maand met een tweede seizoen van de gruwelijke zombieserie Black Summer. De boel toont ditmaal een stel grote uitdagingen voor de hoofdpersonen.
Want waar het vorige seizoen zich ook echt tijdens een dodelijke zomer afspeelde, is daar dit nieuwe seizoen geen sprake van. Er is eerder een 'black winter', want het nieuwe seizoen is gesitueerd in de winter. Dat zorgt voor complicaties voor zowel de doden als de levenden.

Grote problemen
Het nieuwe seizoen wordt als volgt omschreven door Netflix:

De winter komt met koudbloedige nieuwe uitdagingen tijdens de zombie-apocalypse, terwijl mensen terugvallen op steeds drastischere maatregelen om te overleven en gewelddadige milities het zowel tegen de doden als de wanhopigen opnemen


De serie begint zes weken na het begin van de zombie-apocalypse. Hoofdpersoon Rose wordt gescheiden van haar dochter Anna en vertrekt op een hartverscheurende reis om haar te vinden. Met een klein groepje andere overlevenden in Noord-Amerika, moet ze deze vijandige nieuwe wereld trotseren en brute beslissingen nemen tijdens de uiterst dodelijke zomer van een zombie-apocalypse.

Het tweede seizoen gaat op 17 juni van start op Netflix.
Lees meer over: Black Summer, Netflix, Jaime King

Populair nieuws