Fan van zombies? Check dan deze trailer van 'Black Summer' seizoen 2

Netflix deelt trailer Black Summer seizoen 2

De beelden van de zombieserie zien er behoorlijk tof uit. Check ze hier!

Jim Pedd, 20 mei 2021 om 08:11

Een van de tofste horrorseries van Netflix, Black Summer, komt officieel terug voor meer. Netflix heeft een drietal teasers voor de zombieserie vrijgegeven.
Die teasers tonen wat er tussen de eerste en tweede reeks gebeurd is. De beelden laten zien dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in een winterachtig landschap, en voegt een heel nieuwe bedreiging toe aan de zombie-apocalypse. De teasers onthullen ook dat het nieuwe seizoen vanaf 17 juni te zien is.

De teasers
Hieronder kan je de drie teasers bekijken:Het eerste seizoen van Black Summer speelt zich zes weken na het begin van de zombie-apocalypse af. Rose (Jaime King) wordt gescheiden van haar dochter, Anna, terwijl ze op een hartverscheurende reis vertrekt om haar te vinden. Samen met een kleine groep andere overlevenden in Noord-Amerika, moet ze zien te overleven in een vijandige nieuwe wereld en brute keuzes maken tijdens de dodelijke zomer.

De nieuwe reeks wordt geleid door Jon Hyams als showrunner. Hij bedacht de serie samen met Karl Schaefer. Over het nieuwe seizoen vertelde actrice King het volgende: "Alles wat ik je kan zeggen, is dat wat je denkt dat er zal gebeuren, niet gaat gebeuren. Je zal echt continu verbaasd worden."
Lees meer over: Black Summer, Netflix, Seizoen 2, Jaime King, Jon Hyams, Karl Schaefer

Populair nieuws