Vijf megaspannende series op Netflix

Vandaag duiken we in vijf series op Netflix met echt ondraaglijke spanning.

Jim Pedd, 22-05-2021 16:39

Netflix zit vol met gave series. Maar het zijn er zoveel dat het soms echt niet te doen is om te weten wat je nu moet streamen. En dus zetten wij vandaag vijf ondraaglijk spannende series voor je op een rij.
Sherlock: In deze bewerkte versie van de geliefde mysteryverhalen van Arthur Conan Doyle struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen om misdrijven op te lossen.

Mindhunter: Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

The Frankenstein Chronicles: In het Londen van 1827 jaagt een rechercheur op een ogenschijnlijke moordenaar met een voorliefde voor verminking, maar de zaak neemt een angstaanjagende wending.

Elite: Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

The Fall: Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.

Lees meer over: Netflix, Spannend, Sherlock, Mindhunter, The Frankenstein Chronicles, Elite, The Fall

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in