Vijf meeslepende Amerikaanse series op Netflix

Vijf meeslepende Amerikaanse series op Netflix

Check deze vijf toffe series uit het aanbod van Netflix hier in Nederland.

Jim Pedd, 25 mei 2021 11:17

Netflix heeft natuurlijk tal van toffe series in zijn aanbod. Vandaag zetten we vijf gave Amerikaanse series, die door Netflix zelf als 'meeslepende Amerikaanse dramaseries' gezien worden, op een rij.
24: Elk seizoen van deze actiethriller volgt 24 uur, in realtime, uit het leven van een geheim agent die nationale bedreigingen tegemoet gaat.

Lucifer: De duivel is het zat om de heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

The Blacklist: Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken aan te pakken, maar alleen als de profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.

Teen Wolf: Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf verandert, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes. Maar dat is niet het hele verhaal.

Outer Banks: Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

Lees meer over: Netflix, Amerikaanse series, 24, Lucifer, The Blacklist, Teen Wolf, Outer Banks

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws