search

Ons nieuws van dinsdag 25 mei 2021

3 geweldige series op Netflix die iedereen gezien moet hebben
Series / Featured

3 geweldige series op Netflix die iedereen gezien moet hebben

Drie vermakelijke series die het erg goed doen bij een breed publiek.

Hieronder tips voor drie series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Fargo | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven. Een prachtige serie met namen als Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Keith Carradine, Joey King en veel meer!Narcos | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia. Met rollen voor Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Damián Alcázar, Alberto Ammann en Francisco Denis. Je kunt ook Narcos: Mexico kijken.Black Mirror | Bing nu! | 5 seizoenen

Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens. Alle afleveringen staan op zichzelf, met rollen voor nogal wat grote namen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ serie 'Loki' belooft groots te worden
Series / Trailer

Disney+ serie 'Loki' belooft groots te worden

Nieuwe beelden uit de Marvel-serie die begin volgende maand op Disney+ start.

Wie had dat enkele jaren geleden verwacht: een tv-serie over het Marvel-personage Loki die zich aansluit bij een organisatie om de door Loki zelf verprutste tijdslijnen weer te herstellen. Over enkele weken trapt de serie af.

In de serie krijgen we gelukkig ook weer wat nieuw bloed te zien. Een van de belangrijkste nieuwe rollen wordt gespeeld door niemand minder dan Owen Wilson. Hij speelt Mobius M. Mobius, een belangrijk gezicht bij de Time Variance Authority (TVA).

Andere nieuwe rollen zijn voor Gugu Mbatha-Raw als TVA-er Ravonna Lexus Renslayer, Wunmi Mosaku als TVA-er Hunter B-15, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Sasha Lane, Erika Coleman en Eugene Cordero.

Nieuwe beelden uit Loki
Ondertussen krijgen we bijna iedere dag wel weer een nieuwe tv-trailer of iets dergelijks voor Loki te zien. De aftrap is op 9 juni en er verschijnen zes afleveringen. Ook moet er een tweede seizoen komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al grote onvrede over de 'Powerpuff Girls'-serie
Series / Nieuws

Nu al grote onvrede over de 'Powerpuff Girls'-serie

The CW blijkt niet tevreden met de pilot van Powerpuff en komt met een reshoot.

Een van de pilots van The CW waar we het meeste naar uitkijken, Powerpuff, blijkt niet helemaal geslaagd te zijn. De live-action reboot van de animatiserie Powerpuff Girls wordt opnieuw opgenomen.

The CW was namelijk niet tevreden met de pilot, waarin Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault de rollen van Bubbles, Blossom en Buttercup spelen. De pilot wordt opnieuw gemaakt, met dezelfde actrices. Verder herschrijft Diablo Cody op dit moment het scenario.

Volwassen Powerpuff Girls
Centraal in de serie zien we Blossom, Bubbles en Buttercup die volwassen zijn. Nadat ze hun hele jeugd hebben doorgebracht met het bestrijden en bevechten van allerlei misdadigers, hebben ze daar nu behoorlijk spijt van. Maar de wereld heeft hen weer nodig: kunnen zij de haat voor hun verleden inslikken en de mensheid weer bijstaan?

Heather Regnier en Diablo Cody herschrijven het scenario voor de nieuwe pilot samen en zullen hem laten regisseren door Maggie Kiley.

De oorspronkelijke serie was tussen 1998 en 2005 te zien op Cartoon Networks. De serie werd bedacht door Craig McCraken en is een van de 'standaardwerken' van de zender, die heel wat kinderen enorm geamuseerd heeft in die tijd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afronding 'The Walking Dead' komt er snel aan
Series / Nieuws

Afronding 'The Walking Dead' komt er snel aan

Met een nieuwe blik op Negan en Maggie in seizoen elf van TWD.

De maand augustus komt ondertussen in de buurt en in die zomermaand zal The Walking Dead de aftrap geven aan het laatste seizoen van de ooit zo succesvolle moederserie in de franchise.

Nu hebben we een nieuwe blik op de personages Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) via een korte teaser die online is gezet. In de beelden zien we dat de twee personages - ondanks alles - moeten samenwerken of iets dergelijks.

In Production #3 - The Walking Dead
Hieronder zie je de video die inzoomt op de set van de zombieserie die in 2021 en 2022 wordt afgerond met 24 nieuwe afleveringen. Daarna gaan een aantal van de personages hun eigen weg in soloseries.

Een daarvan gaat over Daryl en Carol en er verschijnt ook een anthologieserie onder de titel Tales of the Walking Dead waarin bepaalde personages in één aflevering worden uitgediept. The Walking Dead seizoen 11 start op 22 augustus dit jaar. Alle eerder seizoenen vind je overigens op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt nieuw seizoen 'Dexter' tóch meer terugkerende acteurs?
Series / Nieuws

Krijgt nieuw seizoen 'Dexter' tóch meer terugkerende acteurs?

Volgens eerdere berichten zou de herleving van Dexter buiten Michael C. Hall geen plaats hebben voor oorspronkelijke castleden.

Jamie Chung, een actrice die nieuw is toegevoegd aan de cast van Dexter seizoen 9, heeft laten vallen dat meer oorspronkelijke castleden zullen terugkeren voor de herleving van de serie.

Showtime eindigde Dexter in 2013 op nogal teleurstellende wijze: Dexter doet alsof hij dood is en gaat vervolgens aan het werk als houthakker in Oregon. De makers krijgen nu een kans om die teleurstelling op te lossen.

Tot dusver is hoofdrolspeler Michael C. Hall echter het enige oorspronkelijke castlid dat terugkeert. En hoewel er meer details worden vrijgegeven naar aanloop van de release in het najaar, hebben we nog niks gehoord over andere bekende gezichten die opnieuw te zien zullen zijn

Mond voorbij gepraat?
Chung, die een 'true crime podcaster' speelt in de serie, liet nu een potentieel groot detail vallen over het negende seizoen:

"Het nieuwe seizoen speelt zich af in de staat New York. En zoals we allemaal weten, is Dexter ondergedoken. De serie gaat dus verder waar hij eindigde. Met een hoop nieuwe gezichten, maar ook een hoop bekende gezichten. Ik denk dat iedereen tevreden zal zijn over wat we maken. Zeker als je een grote fan van Dexter bent."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mortal Kombat'-acteur speelt hoofdrol in epische samurai-serie 'Shogun'
Series / Nieuws

'Mortal Kombat'-acteur speelt hoofdrol in epische samurai-serie 'Shogun'

Een grootschalige samurai-serie in het feodale Japan komt binnenkort naar je tv-scherm.

Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat, Army of the Dead) en Cosmo Jarvis (Raised by Wolves) zullen de hoofdrol spelen in de nieuwe FX-serie Shogun, zo bevestigde Variety.

Shogun is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Clavell en speelt zich af in het feodale Japan. We zien hoe twee ambitieuze mannen van verschillende afkomst én een vrouwelijke samurai strijd met elkaar voeren.

Het gaat om John Blackthorne (Jarvis), een ruwe Engelse matroos die na schipbreuk aanspoelt in Japan, Lord Toranaga (Sanada), een machtige daimyo en Lady Mariko, een vrouw met onschatbare vaardigheden, maar ook een duistere kant. De rol van Lady Mariko moet nog gecast worden.

Beroemd verhaal
Het oorspronkelijke boek werd uitgegeven in 1975 en werd met 30 miljoen verkochte exemplaren een wereldwijde bestseller. Eerder werd het boek al verfilmd door NBC als een miniserie met dezelfde titel. De hoofdrollen werden toen gespeeld door Richard Chamberlain, Toshiro Mifune en Yoko Shimada.

FX bestelde de serie al in 2018, maar nu zit er dus pas echt vooruitgang in. Justin Marks en Rachel Kondo schrijven het script. Marks zal daarnaast produceren samen met Michaela Clavell, dochter van auteur James.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-makers waren hier echt bang voor
Series / Nieuws

'Doctor Who'-makers waren hier echt bang voor

De makers van Doctor Who waren bang voor boze reacties op de geheime Doctor.

De Doctor Who-regisseur die de wereld een geheime nieuwe Doctor mocht laten zien, geeft toe dat het een ervaring was die behoorlijk zwaar op haar woog.

Nida Manzoor regisseerde de aflevering getiteld Fugitive of the Judoon. Daarin ontmoeten we Ruth, gespeeld door Jo Martin. Gaandeweg kwamen we erachter dat Ruth helemaal niet bestaat en slechts een manier voor de Doctor was om haar identiteit te verhullen.

Geheime Doctor
De Doctor, gespeeld door Martin, bleek op dit punt in haar leven op de vlucht te zijn voor de Judoon. Jo Martin was hiermee de eerste zwarte Doctor en haar werk opende de mogelijkheid om de oorsprong van de Doctor te veranderen.

"Het was zo opwindend om haar te mogen casten en ook om acteurs met zo'n bereik als Jo en Jodie te mogen regisseren," vertelde Manzoor tijdens een interview met Digital Spy.

"Het voelde de hele tijd als een droom, echt een ervaring waarvoor ik mij continu in mijn arm moest knijpen. Het was eerlijk gezegd een geweldige ervaring en ook het grootste dat ik tot dan toe had kunnen en mogen maken. Maar ik voelde mij ook nerveus, want ik stapte echt in een grote machine. Ze hebben een crew die er voortdurend aan meewerkt, maar die was geweldig en wist mij echt te verwelkomen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de trailer voor de opvallende serie 'Evil'
Series / Trailer

Check hier de trailer voor de opvallende serie 'Evil'

De serie Evil ziet er behoorlijk tof uit en gaat snel weer verder met zijn tweede seizoen.

De serie Evil komt snel met een tweede seizoen. Vandaag heeft Paramount+ de eerste trailer voor het tweede seizoen vrijgegeven.

Centraal in de serie Evil staat een strijd tussen wetenschap en religie. We volgen een skeptische vrouwelijke forensisch psycholoog die zich voegt bij een priester-in-opleiding en een aannemer die onderzoek doen naar vermeende wonderen, mensen die door demonen in bezit zijn genomen en andere buitengewone gebeurtenissen. Allemaal om te zien of er echt iets bovennatuurlijks in het spel is.De serie Evil
De serie is bedacht door Robert en Michelle King. Het is een van de grootste titels van CBS op dit moment en wordt verhuisd naar streamingdienst Paramount+.

"Ik denk dat het tweede seizoen duikt in de dood," begon Michelle King een recent interview. "Dat is niet iets dat je op de poster zet om kijkers te trekken. Maar als schrijvers vinden wij de dood een interessant onderdeel van het leven. Dus ik vind ook dat je met entertainment goed naar dit thema kan kijken."

Vanaf 20 juni gaat de serie van start met zijn tweede seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emotionele twist 'Jurassic World: Camp Cretaceous' uitgelegd
Series / Nieuws

Emotionele twist 'Jurassic World: Camp Cretaceous' uitgelegd

Jurassic World: Camp Cretaceous neemt op bijzondere wijze afscheid van een van zijn personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous is sinds kort te bekijken op Netflix. De animatieserie van DreamWorks Animation Television weet heel wat kijkersharten te veroveren en gaat hopelijk snel weer door.

Het nieuwe seizoen omvat ook een aantal belangrijke momenten voor zijn personages. Die proberen dit seizoen Isla Nublar te verlaten, wat niet gemakkelijk is. Gelukkig weten ze aan het einde van het seizoen op een zeilboot te vertrekken. Ben besluit mee te reizen met de rest (al wilde hij eigenlijk achterblijven met de dinosaurus Bumpy).

Bumpy achterlaten
Daarmee maakt Bumpy geen onderdeel meer uit van het eiland. Uitvoerend producent Scott Kreamer vertelde daarover dat de schrijvers hier vrede mee moesten krijgen.

"We hoopten echt dat mensen Bumpy geweldig zouden vinden. En bij het tweede seizoen kwamen we er echt achter dat mensen van deze dinosaurus houden," aldus Kreamer.

"Maar ja, dit is een serie die draait om levende dinosaurussen. Je kan hen dus niet zomaar meenemen, dus voor Ben geldt dat hij Bumpy niet zomaar mee had kunnen nemen naar zijn appartement in Chicago. We weten niet waar de kinderen zullen eindigen nu ze vertrokken zijn, maar de realiteit is dat ze Bumpy bij haar eigen soort achter moesten laten."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op de nieuwe 'The 4400' serie
Series / Foto's

Eerste blik op de nieuwe 'The 4400' serie

The CW komt binnenkort met de remake van The 4400. Check een eerste beeld.

The CW komt ieder jaar weer met nieuwe series en één van de compleet nieuwe series die in 2021 zal debuteren is The 4400, een reboot van de gelijknamige Amerikaanse sciencefictionserie die van 2004 tot en met 2007 op USA Network en Sky One verscheen.

In die periode verschenen er vier seizoenen en deze gingen over 4400 mensen die al jaren van de aardbodem waren verdwenen. Ze keren allemaal in één keer terug en sommige van de personages blijven te beschikken over speciale krachten.

Eerste art The 4400
Nu heeft The CW via Twitter wat aandacht aan de reboot gegeven die simpel 4400 gaat heten. Wanneer de serie verschijnt is niet bekend, de showrunners zijn Ariana Jackson en Anna Fricke die recent met de reboot van Walker, Texas Ranger kwamen.4400 verdwenen mensen keren terug
In The 4400 worden 4400 mensen door een vreemde lichtbol op Highland Beach, in de Cascade Range in Washington gebracht. Alle 4400 mensen zijn in de loop der jaren, vanaf 1946 in een straal wit licht verdwenen.

Na hun terugkeer blijkt dat geen van hen ook maar één dag ouder is geworden. Ze zijn gedesoriënteerd en hebben geen idee wat er met hen en met de wereld gebeurd is sinds hun verdwijning.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de eerste teaser voor 'La Casa de Papel' seizoen 5
Series / Video/clip/featurette

Check hier de eerste teaser voor 'La Casa de Papel' seizoen 5

Helaas voor de fans splitst Netflix de laatste reeks van La Casa de Papel op in twee delen.

Netflix heeft zojuist bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van La Casa de Papel van start gaat. Ook weten we wanneer je de laatste aflevering kan streamen.

Opmerkelijk genoeg heeft Netflix besloten om het vijfde seizoen in twee delen online te zetten. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te streamen, gevolgd door de laatste vijf afleveringen op 3 december.

Einde La Casa de Papel
Alex Pina, maker van de serie, vertelt het volgende: "Toen we begonnen met het schrijven van het vijfde deel, midden in de pandemie, hadden wij het gevoel dat we moesten veranderen wat iedereen verwachtte van het tien afleveringen tellende seizoen. We hebben dus elk middel dat we maar ter beschikking hadden, om het gevoel van een seizoensfinale of een seriefinale in het eerste volume te geven."

Maar: "We besloten te werken in een extreem agressief genre, waarbij de bende het echt zwaar krijgt. In het tweede deel focussen we meer op de emotionele situatie van de personages. Het is een reis door hun sentimentele kaart, die ons direct aan elkaar verbindt."De bende zit als het nieuwe deel begint al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Army of the Dead: Lost Vegas' duikt in de oorsprong van de zombies
Series / Nieuws

'Army of the Dead: Lost Vegas' duikt in de oorsprong van de zombies

De serie Army of the Dead: Lost Vegas is een spin-off van de Netflix-film van Zack Snyder.

Zack Snyder, de schrijver en regisseur van Netflix-film Army of the Dead onthulde wat details over de aankomende animeserie die gemaakt wordt rond de film: Army of the Dead: Lost Vegas.

De film volgt een groep huurlingen, aangevoerd door Scott Ward, die het door zombies overspoelde Las Vegas betreden om 200 miljoen dollar uit de kluis van een casino te halen, voordat de regering een kernbom op de stad dropt. De openingsscène laat zien hoe de alpha zombie Zeus ontsnapte uit een militair konvooi. Maar zijn oorsprong werd nooit toegelicht.

Army of the Dead-serie
Netflix werkt al aan twee spin-offs van Army of the Dead: Army of Thieves en Army of the Dead: Lost Vegas. Die serie duikt in de oorsprong van de zombies.

Snyder onthulde recent tijdens een interview dat de eerste zombie, Zeus, "Richard heette. De soldaat die Zeus geworden is, hij had een naam, hij was ooit een mens." Maar de soldaat werd een zombie, een "beetje het omgekeerde van wat Captain America gebeurd is."

"Er is hem daar iets overkomen. Hij deed ergens aan mee, vrijwillig, maar het was niet wat hij dacht," ging Snyder verder. "Hij ging ook op een missie. Het was dus niet alsof hij gewoon naar een locatie moest gaan om te trainen. Hij ging op een queeste en kwam terug als dit ding."

Die oorsprong gaan we voor een deel zien in de animeserie die Netflix besteld heeft: Lost Vegas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Handmaid's Tale' heeft een opmerkelijk plotgat
Series / Nieuws

'The Handmaid's Tale' heeft een opmerkelijk plotgat

June ontsnapte aan Gilead in The Handmaid's Tale, maar werd bijzonder genoeg niet herkend door politieagenten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In The Handmaid's Tale is June zo'n beetje de grootste vijand van de staat Gilead. Je zou dus denken dat zij niet zomaar over straat kan. Toch werd ze niet herkend door de politie van de staat.

June wist succesvol 86 kinderen vanuit Gilead op een vliegtuig naar Toronto te smokkelen. Ze wordt sindsdien gezien als een terrorist, iemand die public enemy #1 is. Maar toch wordt ze niet herkend.

June helpen ontsnappen
In aflevering 5 van het nieuwe seizoen besluiten de commandanten van Gilead het oorlogsgebied aan de grens te bombarderen. Een lid van een NGO, Moira, ziet na de explosie June ergens en besluit haar mee te smokkelen aan boord. Voordat ze kunnen gaan, komen wat politieagenten van Gilead controleren wie aan boord zijn en daar zien we ook June.

Zij krijgt snel een neppe ID-kaart en wordt niet herkend door de politie. Hoe zou ze zo gemakkelijk kunnen ontsnappen?

Een verklaring lijkt te liggen in de slappe organisatie van de politiemacht van Gilead. De informatie die naar de Guardians gestuurd wordt in het gebied waar June ontsnapt is spaarzaam. Heel veel weten de agenten van Gilead dus niet.

Daar komt nog eens bij dat foto's die van June bestaan, vermoedelijk alleen maar van haar in de rode jurk van een Handmaid zijn. Dat kostuum bevat ook een soort hoofddeksel waardoor je iemands haar en gezicht bijna niet kan onderscheiden. In het geval van June is deze combinatie mogelijk de oplossing voor dit plotgat.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rick and Morty' krijgt een spin-off: 'The Vindicators'
Series / Nieuws

'Rick and Morty' krijgt een spin-off: 'The Vindicators'

Adult Swim maakt een spin-off serie van Rick and Morty, die straks digitaal gemaakt wordt.

Rick and Morty krijgt een gloednieuwe digitale spin-off. Het netwerk Adult Swim laat weten dat het een serie shorts wil maken rond The Vindicators. Dat superheldenteam komt dus centraal te staan.

De serie The Vindicators krijgt tussen de acht en tien afleveringen en is een van de vier nieuw aangekondigde digitale spin-offs die Adult Swim wil maken. Ook Aquadonk Side Pieces, Aqua Teen Hunger Force en Your Face is Going to Hell: The Animated Series zijn besteld.

Spin-off series
Michael Ouweleen, de baas van Adult Swim, zegt het volgende:

"Wij zien het als onze missie om iets hilarisch binnen vingerbereik van iedereen op deze planeet te brengen. De shorts zijn een manier om de volgende generatie Adult Swim-fans te ontmoeten waar zij zijn, maar geven onze makers ook een ander format om mee te spelen en in te innoveren," aldus Ouweleen.

De serie The Vindicators draait om Supernova, Vance Maxiumus, Alan Rails, Crocubot en Noob Noob, die criminelen bestrijden, en genocides voorkomen. Dat allemaal zonder hulp van Rick en Morty.

De serie wordt weer gemaakt door Dan Harmon en Justin Roiland, de medebedenkers van Rick and Morty.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Voyager' wilde dit personage doden
Series / Featured

'Star Trek: Voyager' wilde dit personage doden

De finale van Star Trek: Voyager was bijna heel anders afgelopen met het noodlot.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Voyager wordt deze week twintig jaar oud. De serie eindigde met een tweedelige finale, een van de meest teleurstellende finales in de franchise.

Tijdens interviews in het kader van de verjaardag van de serie, vertelde showrunner Brannon Braga dat het even de bedoeling was om afscheid te nemen van een van de personages in de finale.

Einde Star Trek: Voyager
De tweedelige finale, Endgame getiteld, draait om een Admiral Janeway uit de toekomst, die terug reist naar het verleden om ervoor te zorgen dat haar crew na zeven lange jaren in het Delta Quadrant, terug kan keren naar Aarde. De serie eindigde vrij abrupt, met slechts drie minuten in de buurt van de Aarde, terwijl de crew zo lang werkte naar dat punt.

"We worstelden er echt mee," herinnert schrijver Ken Biller zich nog over het einde. "Is het einde van de serie dat ze gewoon thuis komen? Dat voelt als een anticlimax. Willen we dat iemand dood gaat?"

"Ik vond dat Seven of Nine dood had moeten gaan," vult Braga aan. "Ik vond dat er echt een offer gemaakt moest worden door de crew om thuis te keren. Seven of Nine was een personage dat ik bedacht had als iemand die tragisch om het leven zou komen. Daar had ik echt naartoe opgebouwd."

Maar Rick Berman, een van de producenten, wees het idee van Braga af, waarmee uiteindelijk alleen de oude Janeway om het leven kwam.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het einde van 'Black Lightning'
Series / Featured

Dit is het einde van 'Black Lightning'

The CW heeft de serie vier seizoenen gegeven, de finale was deze week te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Black Lightning is na vier seizoenen voorbij. De serie debuteerde afgelopen maandag zijn finale op The CW.

Daarin zien we nog eenmaal hoe Jefferson Pierce, a.k.a. Black Lightning (gespeeld door Cress Williams), zijn familie en zijn vrienden het opnemen tegen de gevaarlijke en corrupte Tobias Whale. Maar interessant is dat de serie keihard eindigt.

Groot eindgevecht
Er vielen verrassend weinig slachtoffers in de finale van Black Lightning. De aflevering opende met een bijna niet te verwerken verlies: het leek er namelijk op dat Jefferson gedood was door Tobias. Hij had hem levend begraven in een kist, zonder mogelijkheden om te ontsnappen.

Toen Jefferson bijna zonder lucht zat, flitste hij naar zijn overleden vader die hem een peptalk gaf. Hij moest alles inzetten om Tobias te verslaan. Terwijl dat gebeurde, wisten Gambi, Anissa en Grace de zender waarmee Tobias de metamens-krachten van Jefferson onderdrukte te verwoesten. Daardoor kon Jefferson uit zijn graf ontsnappen.

De twee mannen namen het nog eenmaal tegen elkaar op, in een episch vuistgevecht. Uiteindelijk vliegt Tobias uit een raam en eindigt hij gespietst op straat. Black Lightning loopt naar hem toe, waarop Tobias zijn wapens trekt en begint te schieten. Daarop doodt Black Lightning Tobias en is het gedaan.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf meeslepende Amerikaanse series op Netflix
Series / Featured

Vijf meeslepende Amerikaanse series op Netflix

Check deze vijf toffe series uit het aanbod van Netflix hier in Nederland.

Netflix heeft natuurlijk tal van toffe series in zijn aanbod. Vandaag zetten we vijf gave Amerikaanse series, die door Netflix zelf als 'meeslepende Amerikaanse dramaseries' gezien worden, op een rij.

24: Elk seizoen van deze actiethriller volgt 24 uur, in realtime, uit het leven van een geheim agent die nationale bedreigingen tegemoet gaat.

Lucifer: De duivel is het zat om de heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

The Blacklist: Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken aan te pakken, maar alleen als de profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.

Teen Wolf: Als een middelbare scholier door een beet in een weerwolf verandert, is hij ineens een steratleet en populair bij de meisjes. Maar dat is niet het hele verhaal.

Outer Banks: Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' plande bizar genoeg nog een brute verkrachting
Series / Nieuws

'Game of Thrones' plande bizar genoeg nog een brute verkrachting

De serie Game of Thrones kreeg forse kritiek op een verkrachting en schrapte deze plannen daarom.

Inmiddels is het twee jaar geleden dat Game of Thrones met een behoorlijk controversieel laatste seizoen tot een einde kwam. De serie zit eigenlijk vol controverses en had er bijna nog eentje kunnen maken.

Een van de grootste kritiekpunten van de serie bevond zich in het vijfde seizoen. Daarin wordt Sansa Stark verkracht door Ramsay Bolton op hun huwelijksnacht. Het leidde (terecht) tot kritiek, en tot wijzigingen in toekomstplannen.

Vreselijk lot
Actrice Hannah Waddingham speelde de rol van Septa Unella in Game of Thrones. Haar personage was behoorlijk grot, en was zelfs degene die Cersei Lannister aan het einde van het vijfde seizoen dwong om naakt door de stad te lopen, terwijl zij "shame" riep.

In de serie nam Cersei wraak door het personage in een van de kerkers van King's Landing op te sluiten en dood te martelen. Bijna trof haar nog een vreselijker lot, voor zover dat mogelijk is.

"Het was de bedoeling dat ze verkracht zou worden door The Mountain. Maar ik geloof dat ze zoveel klachten hadden gekregen over de verkrachting van Sansa, dat ze besloten dat niet door te zetten," aldus Waddingham.

"Ik geloof dat ze het veranderden toen ik in mijn vlucht naar Belfast zat. Want ineens kreeg ik nieuwe instructies waarin stond dat ik een wetsuit topje moest dragen. Ik dacht dat ze mij de verkeerde instructies gestuurd hadden, maar toen ik daar kwam en dat wetsuit topje aan deed, vroeg ik, 'Waarom?' en gaven zij aan: 'Oh, we gaan je nu waterboarden'."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bruut personage uit 'The Walking Dead' onthuld
Series / Foto's

Bruut personage uit 'The Walking Dead' onthuld

In augustus keert The Walking Dead met deze soort van rode stormtrooper.

In hoeverre het laatste seizoen van The Walking Dead nog voldoende kijkers zal trekken, is nog even de vraag. Het elfde en afrondende seizoen staat echter al wel om de hoek.

Nu hebben we een eerste blik op het personage Mercer van acteur Michael James Shaw, die zijn debuut maakt in de zombieserie van de Amerikaanse zender AMC en in Nederland onder meer te kijken is op Disney+ en Netflix. Check de foto hieronder!

Tweet verwijderd

Mercer van Michael James Shaw
Hij maakt onderdeel uit van de Commonwealth Army, maar net als in de comics van Robert Kirkman en Charlie Adlard draagt hij geen wit maar rood pantser. In de comics was hij pas in uitgave #193 te zien. Mercer leidt het leger van Commonwealth.

Eerder zei The Walking Dead-showrunner en uitvoerend producent Angela Kang dat de witte soldaten "pas het topje van de ijsberg zijn". Zij waren al te zien in de afleveringen "A Certain Doom" en "Splinter" uit seizoen 10. Op 22 augustus gaat The Walking Dead verder.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice werd echt gemarteld tijdens 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Actrice werd echt gemarteld tijdens 'Game of Thrones'

Hannah Waddingham Septa Unella werd daadwerkelijk gemarteld tijdens de opnames.

In de succesvolle HBO-serie Game of Thrones gaat het er soms keihard aan toe. Nu blijkt dat het er ook tijdens de opnames voor de fantasyserie zeker niet altijd even zachtzinnig aan toe ging.

Actrice Hannah Waddingham, in GOT te zien als Septa Unella a.k.a. "The Shame Nun", sprak met Collider over haar ervaring tijdens de opnames en het blijkt dat ze tijdens de opnames daadwerkelijk werd gemarteld.

"Waterboarded" tijdens opnames Game of Thrones
De actrice geeft aan dat ze tijdens de opnames daadwerkelijk te maken kreeg met 'gesimuleerd verdrinken', een omstreden harde verhoortechniek waarbij de vastgebonden verhoorde een natte doek over het gezicht krijgt gelegd waarover telkens water wordt uitgegoten.

"Ik zat 10 uur vastgebonden aan een houten tafel met de grote banden. Het was zeker, los van een bevalling, de ergste dag van mijn leven," legde de Ted Lasso-ster uit. "Ik was buiten mezelf. Maar op die momenten denk je na. Rond je de opname af en ga je ermee door of ga je uit je bol en zeg je: 'Nee, dit is niet waar ik me voor heb aangemeld, bla, bla, bla?'"

"Het grappige was, nadat we klaar waren, dat mensen zoals Miguel Sapochnik, de regisseur, die langsliepen met een kopje thee en een broodje dingen zeiden van, 'Hallo lieverd, hoe gaat het?' En ik dacht: 'Niet echt. De crew zei net dat we hier echt aan het waterboarden doen.' En ik dacht: 'Ja, dat hoef je me niet te vertellen!'" rondde de actrice af.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 23 Netflix Original Series kan je in juni verwachten
Series / Featured

Deze 23 Netflix Original Series kan je in juni verwachten

Aan originele content geen gebrek de komende maand op Netflix. Check hier alle Original Series die online komen.

Vandaag zetten we alle series die Netflix als Original toevoegt aan zijn aanbod de komende maand voor je op een rij. Het zijn er nogal wat!

Creator's File: Gold seizoen 1; vanaf 3 juni: Comedian Ryuji Akiyama persifleert de beste 'creatievelingen' in Japan met een stalen gezicht en een feilloos oog voor humor, en met hulp van verrassende bekende gasten.

Summertime seizoen 2; vanaf 3 juni: Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

Sweet Tooth seizoen 1; vanaf 4 juni: De wereld wordt geteisterd door een ramp en de jongen Gus, die deels hert is, wil antwoorden. Hij sluit zich aan bij een groep mensen en kinderen die ook half dier zijn.

Feel Good seizoen 2; vanaf 4 juni: Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde en verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.

Locombianos seizoen 1; vanaf 10 juni: Na de quarantaine treden vier van de grappigste en brutaalste comedians van Colombia op voor een publiek dat hunkert naar hun verhalen.

Fresh, Fried & Crispy seizoen 1; vanaf 9 juni: Vol passie over voedsel en klaar voor plezier, besluit criticus Daym Drops aan de slag te gaan met de grootste hotspots voor gefrituurd voedsel in de Verenigde Staten.

Lupin deel 2; vanaf 11 juni: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1; vanaf 14 juni: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1; vanaf 15 juni: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Workin' Moms seizoen 5; vanaf 15 juni: Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Elite historias breves: Carla Samuel seizoen 1; vanaf 17 juni: Samuel maakt een groot romantisch gebaar op het vliegveld in een poging om Carla over te stappen voor haar vlucht naar Londen.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

Katla seizoen 1; vanaf 17 juni: Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan geeft het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs, met onvoorziene gevolgen.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 23 juni: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2, vanaf 24 juni: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2, vanaf 25 juni: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life vanaf 25 juni: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.

Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' werkt richting een grote tijdsprong
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' werkt richting een grote tijdsprong

De serie Fear the Walking Dead lijkt de grootste tijdsprong tot nu toe te gaan maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat Fear the Walking Dead richting een enorme tijdsprong werkt. Vandaag vertellen we je daarover, maar let op: dit artikel bevat spoilers.

In de nieuwste aflevering leren we alles wat we moeten weten over de plannen van Teddy om de wereld tot een einde te brengen. Hij heeft een bunker voorbereid waarin mensen lange tijd kunnen overleven.

Een tijdsprong?
Dakota vertelt in de aflevering aan Alicia dat de nieuwe bunker "zo erg volgepropt met voorraden zit, dat je jarenlang niet naar buiten hoeft te gaan." Ook onthult Teddy eindelijk zijn plan.

Hij wil een kernbom lanceren vanuit de onderzeeboot die aan wal geraakt is in Galveston, Texas. Die zal alles verwoesten, behalve Alicia in de bunker, die volgens Teddy de wereld moet helpen opbouwen. Mocht Teddy erin slagen om die raket af te laten gaan, eindigt het zesde seizoen met een knaller.

En de fallout zou genoeg kunnen zijn om de overlevenden te dwingen tot het zevende seizoen jarenlang ondergronds te leven. Nadat een kernbom gevallen is, heb je binnen de eerste 24 uur sowieso dodelijke straling. In de jaren daarna kan je het gebied ook niet betreden zonder jezelf bloot te stellen aan dodelijke straling. Maar binnen vijf jaar zou je ongeveer 'veilig' moeten zijn.

Fear the Walking Dead speelt zich nu zo'n drie jaar na de uitbraak van het zombievirus af. Een tijdsprong van vijf jaar of meer brengt Fear dichter bij het laatste seizoen van moederserie The Walking Dead, dat zich twaalf jaar na het einde van de wereld afspeelt. Wie weet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert deze Netflix-hit onverwacht terug?
Series / Nieuws

Keert deze Netflix-hit onverwacht terug?

Fans van The OA geloven dat de serie weer teruggebracht wordt door Netflix.

Ondanks dat het bijna twee jaar geleden is dat Netflix een punt zette achter de serie The OA, geloven sommige fans dat de serie toch terugkeert.

Dat, nadat de makers van de serie een paar opmerkelijke berichten op sociale media gooiden. Schrijver en regisseur Zal Batmanglij plaatste op zijn relatief inactieve Instagram-account een rits aparte afbeeldingen zonder ogenschijnlijke reden.

De beelden
De eerste daarvan was een clip van water vol rimpelingen, gevolgd door een rits foto's van kleuren. Zo zien we een magenta vierkant, gevolgd door een witte F, en weer nieuwe vierkanten. Dat lijken hommages voor de vier kleuren die door zo'n beetje alle copyshops gebruikt worden.

Bekijk op instagram


Batmanglij bedacht de serie samen met actrice Brit Marling. Hun intentie was om minstens vijf seizoenen te maken. Maar door de planning van die verhalen, eindigbde het tweede seizoen met een grote cliffhanger.

En nu geloven en hopen fans vooral dat de serie alsnog terugkeert. Hieronder zie je wat van de speculatie:Beide seizoenen van The OA staan nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.