'Loki' van Disney+ wordt vrij bizar en behoorlijk interessant

'Loki' van Disney+ wordt vrij bizar

De serie Loki gaat namelijk heel wat versies van zijn hoofdpersoon verkennen op Disney+.

Jim Pedd, 22 mei 2021 17:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel-producent Kevin Feige hint erop dat "andere versies" van personages te zien zullen zijn in de serie Loki. Die wordt nog heel interessant.
In de serie volgen we het personage na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. In het jaar 2012 ontsnapt hij met de Tesseract, maar wordt hij gevangen door Mobius M. Mobius en de Time Variance Authority. Loki krijgt een keuze: of helpen bij het repareren van de dood hem verpeste tijdlijn, of verwijderd worden uit de realiteit.

Andere versies
"Deel van de reden waarom het multiversum en spelen met de tijd zo leuk is, is dat je andere versies van personages en andere versies van het titelpersonage te zien krijgt," aldus Feige.

Hij wilde niet ingaan op de vraag of de serie te maken heeft met de aankomende film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar de Marvel-baas vertelde al in 2019 dat de serie verbonden zal zijn aan die productie. Interessant wordt waar het heen gaat; in de comics zijn er meerdere incarnaties geweest van Loki. Zo was hij ooit Kid Loki, maar ook Lady Loki.

"Hij is er al duizenden jaren en heeft talloze soorten avonturen beleefd," teasede Feige verder nog over de serie. "We gaan nu de gaten invullen en veel meer van zijn verhaal zien." De serie gaat in juni van start op streamingdienst Disney+.
Bron: EW

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Marvel Studios, Disney Plus, Kevin Feige

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws