'Dexter'-reboot is duisterder dan het origineel

'Dexter'-reboot is duisterder dan het origineel

De serie Dexter gooit het over een andere boeg met zijn nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 23 mei 2021 om 15:52

Dexter krijgt een negende seizoen. Dat moet helpen het vertrouwen van fans in de franchise weer terug te brengen. Volgens een van de nieuwe castleden wordt de negende reeks behoorlijk duister.
Het negende seizoen van Dexter brengt acteur Michael C. Hall terug als de geliefde seriemoordenaar. Acht jaar na het einde van de serie (waar heel wat fans nog altijd bepaald niet blij mee zijn), keert de serie terug.

Duisterdere Dexter
Jamie Chung speelt een van de hoofdrollen in het nieuwe seizoen. Ze speelt een true crime podcaster genaamd Molly en komt uit Los Angeles. Waar Dexter wel bekend staat om intense en grove momenten (vooral tijdens de vele moorden die Dexter pleegt), is de serie niet duister.

Maar dat gaat veranderen. Chung aan het woord:

"De originele serie werd 10 jaar geleden gemaakt. Dus er zit zeker een heel andere vibe aan de manier waarop de serie opgenomen wordt. Daardoor ziet hij er ook anders uit en hij is wat duisterder. We weten dat Dexter ondergedoken zit nu. Dus je krijgt bekende gezichten, maar ook een boel nieuwe gezichten. Ik denk dat iedereen hier blij van gaat worden, zeker ook als je Dexter-fan bent."
Bron: People

Lees meer over: Dexter, Jamie Chung, Showtime, Michael C Hall

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws