search
God in 'Lucifer' wordt ruzieachtig en Daniel gaat naakt
Series / Nieuws

God in 'Lucifer' wordt ruzieachtig en Daniel gaat naakt

Lucifer wordt heel tof in het tweede deel van het vijfde seizoen op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bijna gaat Lucifer weer verder op Netflix. Komende vrijdag, op 28 mei, is het tweede deel van het vijfde seizoen te zien.

Detective Daniel Espinoza staat heel wat te wachten in de tweede batch van acht afleveringen. "Ik denk niet dat Dan er goed mee omgaat," vertelde Kevin Alejandro. "Hij wordt volledig verscheurd van binnen, maar probeert op een positieve manier verder te gaan. Ook al krijgt hij niet altijd waar hij op hoopt."

Vijfde seizoen
Dat zijn beste vriend de heer van de hel was, landt niet zo goed bij de beste man. Dat Dan ook nog eens God gaat ontmoeten, wordt interessant.

De dynamiek tussen de twee wordt namelijk vrij bijzonder, vooral als de twee erachter komen dat ze een vrouw delen. Charlotte Richards, is immers ook de ex van God in de serie. Dat belooft dus heel wat voor het vijfde seizoen.

Bovendien wordt de vierde aflevering apart. Die wordt door Alejandro omschreven als 'Daniel Espinoza: Naked and Afraid'. Wat hij daar precies mee bedoelt is niet helemaal zeker, maar onze agent staat heel wat te wachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen