search
Maggie's verhaal in 'The Walking Dead' wordt hier niet door gedefinieerd
Series / Nieuws

Maggie's verhaal in 'The Walking Dead' wordt hier niet door gedefinieerd

Het elfde seizoen van The Walking Dead doet het niet zoals je misschien zou verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is nog wat kwaad bloed tussen Negan en Maggie Rhee in het elfde seizoen van The Walking Dead, waar zeker iets mee zal moeten gebeuren.

Maar producent Scott Gimple laat nu weten dat het verhaal van Maggie hier niet door gedefinieerd zal worden. Aan het einde van het uitgebreide tiende seizoen van de serie zagen we nog dat Negan terug ging naar Alexandria. Hij glimlachte naar zijn nieuwe buren, ook al was hij verbannen door Carol.

Gedood worden?
Volgens Carol zal Maggie Negan willen vermoorden. Dat zou dan wraak zijn voor de moord van Negan op Glenn, de echtgenoot van Maggie en vader van haar zoon Hershel. Maar hoe Maggie omgaat met deze provocatie, maakt onderdeel uit van het grotere verhaal van het elfde seizoen.

"Het gaat niet alleen om Maggie vs Negan en zij wordt niet daardoor gedefinieerd," aldus Gimple. "Het voelde heel cruciaal. En dat je aan het einde van de aflevering Here's Negan ziet hoe hij daar staat, vertelt je wel dat het niet iets is om weg te wuiven."

The Walking Dead seizoen 11 gaat op 22 augustus van start op AMC. Het laatste seizoen van de serie telt 24 afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen