Netflix Top-3: Naar deze series keek Nederland massaal dit weekend

Netflix Top-3: Naar deze series keek Nederland

Deze week is er weer een nieuwe serie in de top drie te vinden van de meest bekeken shows op Netflix.

Jim Pedd, 24 mei 2021 om 00:08

Vandaag zetten we weer de drie series waar Nederland massaal naar keek dit weekend op een rij. Vandaag is de top tien zo'n beetje opgeschoond, lijkt het wel.
Waar de afgelopen drie weken de top drie redelijk gelijk bleef, met hooguit een paar wisselingen, is die nu flink op z'n kop gegooid. Nieuw is een Spaanstalige serie die elke week nieuwe afleveringen debuteert. En dankzij de film Ferry is de serie Undercover helemaal terug van weggeweest.

De top drie
Laten we maar eens kijken naar welke drie series Nederland massaal keek afgelopen weekend.

1. Quién Mató a Sara?: Álex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

2. Undercover: Agenten Bob en Kim gaan undercover, maar zijn het niet eens over hoe ze contact moeten leggen met Ferry Bouman, hun doelwit die elk weekend zijn tijd doorbrengt op een camping.

3. El Innocente: Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Quien Mato a Sara, Undercover, El Innocente

Populair nieuws