'Loki'-ster wist niet eens dat de serie er zou komen

Loki-ster wist niet eens dat de serie er zou komen

Tom Hiddleston wist toen hij in Avengers: Endgame speelde niet dat er een serie aan zou komen.

Jim Pedd, 24 mei 2021 om 06:00

Acteur Tom Hiddleston was voor het laatst in Marvel-films te zien in Avengers: Endgame. Hij wist niet dat, toen hij daarin speelde, hij een serie zou krijgen op Disney+.
De acteur is komende maand te zien in een zes afleveringen tellende televisieserie op Disney+. Tom Hiddleston blijkt daar in eerste instantie geen idee van gehad te hebben.

Het einde?
Toen de acteur in Avengers: Infinity War speelde en zijn personage snel gedood werd door de superschurk Thanos, dacht hij dat het daarmee gedaan zou zijn. "Het voelde heel, heel definitief en ik dacht: 'Okay, dit was het dan. Dit is het laatste moment van Loki en een einde voor de Odinson-saga."

Maar tijdens de opnames van Endgame keerde hij al terug voor een beperkte rol en kregen we te zien dat zijn personage ontsnapte. "Waar was hij heen gegaan? Wanneer? En wat doet hij daar? Dat waren allemaal vragen die ik op die dag bleef stellen, maar waar ik geen antwoord op kreeg."

Pas in 2018 toen Infinity War in de bioscoop draaide, kreeg hij te horen een eigen serie te krijgen op Disney+. "Ik had het natuurlijk wel kunnen verwachten, maar ik was echt verbaasd. Misschien vooral omdat Infinity War zo definitief voelde."

Vanaf 9 juni is de serie te zien op Disney+.
Bron: EW

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws