'The Flash'-acteur toont zijn nieuwe superheldenpak

The Flash-acteur toont zijn nieuwe superheldenpak

Jordan Fisher laat zien hoe hij eruit ziet als Impulse in het zevende seizoen van The Flash.

Jim Pedd, 24 mei 2021 12:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zevende seizoen van The Flash brengt ons weer een nieuwe Speedster. Tijdens de 150ste aflevering van de serie krijgen we te zien dat acteur Jordan Fisher debuteert.
Hij speelt daarin de rol van Bart Allen, a.k.a. Impulse. We kregen al een promo-poster te zien (die gemodelleerd was naar een comic-book panel), en nu is er een nieuwe blik op het kostuum van Bart Allen.

Nieuwe Speedster: Impulse
Acteur Jordan Fisher plaatste op zijn Instagram een foto vanaf de filmset. hij laat het kostuum van Impulse veel beter zien. De gele details en de rode laarzen maken er misschien wel het meest accurate comic-kostuum van het Arrowverse tot nu toe van.Impulse is, zoals de makers van The Flash het zelf noemen, de "snelste tiener op Aarde". Maar hij heeft de neiging om nogal "wild" te zijn en is een impulsief personage. Daardoor krijgen zijn ouders het niet per se makkelijk.

Naast Impulse zien we in de speciale honderdvijftigste aflevering ook XS (gespeeld door Jessica Parker Kennedy), Jay Garrick (John Wesley Shipp) en de mysterieuze schurk Godspeed. Maak je dus maar klaar voor veel Speedsters!
Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Jordan Fisher

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws