'The Flash' onthult zijn nieuwste held!

'The Flash' onthult zijn nieuwste held!

Check hier een foto van Jordan Fisher als Bart Allen, a.k.a. Impulse, het nieuwste lid van Team Flash.

Jim Pedd, 22 mei 2021 19:23

Het zevende seizoen van The Flash gaat een bijzondere mijlpaal bereiken. De serie haalt namelijk de 150 afleveringen. Om dat te vieren debuteert straks een nieuwe held.
Jordan Fisher is namelijk gecast als Bart Allen, a.k.a. Impulse, in het nieuwe seizoen van de serie. Van hem is nu door televisiezender The CW een officieel beeld onthuld. Duidelijk is dat de promoposter een hommage is aan de terugkeer van het personage in de comics, in The Flash #50.

De nieuwe held Impulse
De toekomstige zoon van Barry Allen en Iris West-Allen, Bart, is de snelste tiener op de planeet. Hij is behoorlijk impulsief en Barry en Iris zullen dan ook hun handen vol hebben aan hem. Het is een taak die ze met moeite vervullen, maar hij komt er wel, want de familie moet hun grootste uitdaging tot nu toe het hoofd bieden:Bart zal samenwerken met zijn ouders, maar ook met zijn zus Nora Allen, a.k.a. XS, in de 150ste aflevering. Die heeft de titel Heart of the Matter, Part 1 gekregen.

De serie The Flash debuteert elke dinsdag een nieuwe aflevering op The CW. In Nederland is de serie op Netflix te streamen.
Lees meer over: The Flash, Impulse, Jordan Fisher, The CW, Arrowverse

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws