search
'The Flash'-hoofdrolspeler voor het eerst over zijn vertrek
Series / Nieuws

'The Flash'-hoofdrolspeler voor het eerst over zijn vertrek

Tom Cavanagh geeft er na zeven seizoenen de brui aan. Waarom stopt hij bij The Flash?

Na zeven seizoenen stopt acteur Tom Cavanagh met de serie The Flash van The CW. Naast hem stopt ook Carlos Valdes dit seizoen met de serie. Een pijnlijk vertrek voor The CW, want beiden waren sinds het begin betrokken als hoofdrolspelers.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly ging acteur Cavanagh in op de redenen achter zijn vertrek.

Waarom gaat hij?
Het multiversum staat Cavanagh toe verschillende versies van Harrison Wells te spelen in de serie. Dat gaf hem heel wat mogelijkheden met de rol, vooral om uiteenlopende dingen te laten zien.

Maar Cavanagh vond dit een goed moment om ermee te stoppen. "Je moet ook in je achterhoofd houden dat de serie die je maakt niet de naam Wells draagt", zei Cavanagh. "Hij heet The Flash en op een zeker moment dacht ik: 'Ik blijf dit net zo lang doen als dat ik mij uitgedaagd voel en het leuk is en ik bijdraag aan het verhaal van The Flash'."

Die tijd is bijna voorbij. "Ik weet nog dat, in het vijfde seizoen, toen we Reverse Flash zagen, ik dacht: 'Dit is het moment waarop ik richting het einde ga'. Ik vond het een perfect moment. De Wells-personages waren echt leuk, maar de serie heet The Flash en zal het prima doen, ook zonder mij."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen