'Legends of Tomorrow' is vreemder dan ooit

'Legends of Tomorrow' is vreemder dan ooit

De Legends of Tomorrow doen het anders dan ooit, met grote consequenties dit seizoen.

Jim Pedd, 24 mei 2021 om 18:42

Legends of Tomorrow doet het anders dan normaal. Dit seizoen volgt heel wat verschillende verhaallijnen en wordt nu door acteur Nick Zano omschreven als een "heel bizarre Saturday Night Live".
Nick Zano speelt de rol van Nate Heywood, een van de personages in de serie die in de meest recente aflevering de hoofdrol had. Dat komt doordat de aflevering duikt in de Cubaanse raketcrisis en de Legends het middelpunt blijken van een gevoelig moment.

Heel bizar
Deze nieuwe aflevering is vrij bizar, horen we van acteur Zano tijdens een interview met ComicBook.com.

"Dit was een Phil Klemmer-aflevering, dus het is altijd mooi als de grote man iets naar je stuurt", aldus Zano. "Het past heel erg in het straatje van Nate, natuurlijk, gezien het historische perspectief."

De acteur omschrijft werken aan de serie als een "heel bizarre Saturday Night Live. Het is leuk dat we telkens weer een sketch van een uur doen. Het was leuk om op een zeker moment te kunnen zeggen: 'hey we maken een western' en daarna letterlijk een sci-fi film van de jaren vijftig te maken. En sitcoms! Dan loop je ineens de set op en bevind je je echt op een sitcom-set met vier camera's. Het wordt nooit saai."
Bron: CB

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse, Nick Zano

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws