'Fear the Walking Dead' onthult de plannen van zijn slechterik

Fear the Walking Dead onthult plannen schurk

De serie Fear the Walking Dead laat zien hoe zijn grote schurk van plan is om de wereld tot een einde te brengen.

Jim Pedd, 24 mei 2021 om 17:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead gaat richting het einde van zijn zesde seizoen. Afgelopen weekend was de veertiende aflevering te zien, eentje die onthulde wat de meesterplannen waren van slechterik Teddy Maddox.
Maddox is van plan om de wereld tot een einde te brengen, behalve dan Alicia Clark. Teddy Maddox wil een kernbom gebruiken om de wereld zoals hij nu bestaat te laten eindigen. Alicia moet dan helpen de wereld opnieuw op te bouwen.

Grote plannen van Teddy
Nadat hij The Holding (de bunker waarin hij jaren woonde met zijn cultus) in brand stak, heeft Teddy een veiliger nieuw thuis gevonden waar ze "werkelijk opnieuw kunnen beginnen".

Alicia is volgens Teddy cruciaal voor de toekomst. Teddy stelt dat de apocalypse hem ertoe in staat stelde "de wereld opnieuw te vormen naar wat ik dacht dat ze zou moeten zijn, waarin ik kon behouden waarvan ik houd en verwoesten waarvan ik niet houd."

Met behulp van de kernbom aan boord van een onderzeeboot die gestrand is in Galveston, Texas, wil Teddy de wereld ook echt tot een einde brengen. Daarvoor sluit hij aan het einde van deze aflevering Alicia op in de bunker van een vroeger resort.

"Het begin is het einde. Ik ben het einde, dus ik kan niet het begin zijn. Maar jij wel," zegt Teddy tegen Alicia. Zij "kan doen wat moet gebeuren zonder uit het zicht te verliezen wat maar weinig merkbaar zal zijn als dit allemaal voorbij is: hoop."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Teddy, Alicia, AMC

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws