Eerste details 'Star Wars: The Book of Boba Fett'

Eerste details 'Star Wars: The Book of Boba Fett'

De serie Star Wars: The Book of Boba Fett lijkt meerdere seizoenen te gaan krijgen.

Jim Pedd, 24 mei 2021 om 19:50

De serie The Book of Boba Fett zal eind dit jaar te streamen zijn op Disney+. Velen verwachtten toen deze werd aangekondigd dat het een miniserie zou worden, maar daar lijkt het nu niet op.
Dat blijkt uit marketingmateriaal dat een fangroep wist op te duikelen. In een reeks berichten op Twitter, stelt de Boba Fett Fan Club (een onofficiële fanclub die dertig jaar geleden werd opgericht) dat de serie meer seizoenen krijgt. Dat blijkt uit stickers die de crew kreeg.

Meerdere seizoenen
Je kan drie stickers zien op de eerste tweet van de fanclub. De eerste verwijst naar Buccaneer, de werktitel van de serie en is voor het legacy effects-team. De tweede sticker is voor het camera department en de derde voor het art department.

Interessant is dat die derde sticker verwijst naar het eerste seizoen. Daarmee zou de serie zomaar eens meer seizoenen kunnen krijgen.Het zou natuurlijk kunnen dat dit een vergissing is van een van de makers van de stickers. Maar tegelijk klinkt het wel als een interessant en waarschijnlijk gerucht dat Disney+ zou werken aan meerdere seizoenen van The Book of Boba Fett.
Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Boba Fett

Populair nieuws