search
Emotionele twist 'Jurassic World: Camp Cretaceous' uitgelegd

Emotionele twist 'Jurassic World: Camp Cretaceous' uitgelegd

Jurassic World: Camp Cretaceous neemt op bijzondere wijze afscheid van een van zijn personages.

Jim Pedd
Het derde seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous is sinds kort te bekijken op Netflix. De animatieserie van DreamWorks Animation Television weet heel wat kijkersharten te veroveren en gaat hopelijk snel weer door.

Het nieuwe seizoen omvat ook een aantal belangrijke momenten voor zijn personages. Die proberen dit seizoen Isla Nublar te verlaten, wat niet gemakkelijk is. Gelukkig weten ze aan het einde van het seizoen op een zeilboot te vertrekken. Ben besluit mee te reizen met de rest (al wilde hij eigenlijk achterblijven met de dinosaurus Bumpy).

Bumpy achterlaten
Daarmee maakt Bumpy geen onderdeel meer uit van het eiland. Uitvoerend producent Scott Kreamer vertelde daarover dat de schrijvers hier vrede mee moesten krijgen.

"We hoopten echt dat mensen Bumpy geweldig zouden vinden. En bij het tweede seizoen kwamen we er echt achter dat mensen van deze dinosaurus houden," aldus Kreamer.

"Maar ja, dit is een serie die draait om levende dinosaurussen. Je kan hen dus niet zomaar meenemen, dus voor Ben geldt dat hij Bumpy niet zomaar mee had kunnen nemen naar zijn appartement in Chicago. We weten niet waar de kinderen zullen eindigen nu ze vertrokken zijn, maar de realiteit is dat ze Bumpy bij haar eigen soort achter moesten laten."Aanbevolen artikelen