Deze 23 Netflix Original Series kan je in juni verwachten

Juni brengt deze 23 Netflix Original Series

Aan originele content geen gebrek de komende maand op Netflix. Check hier alle Original Series die online komen.

Jim Pedd, 25 mei 2021 08:34

Vandaag zetten we alle series die Netflix als Original toevoegt aan zijn aanbod de komende maand voor je op een rij. Het zijn er nogal wat!
Creator's File: Gold seizoen 1; vanaf 3 juni: Comedian Ryuji Akiyama persifleert de beste 'creatievelingen' in Japan met een stalen gezicht en een feilloos oog voor humor, en met hulp van verrassende bekende gasten.

Summertime seizoen 2; vanaf 3 juni: Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

Sweet Tooth seizoen 1; vanaf 4 juni: De wereld wordt geteisterd door een ramp en de jongen Gus, die deels hert is, wil antwoorden. Hij sluit zich aan bij een groep mensen en kinderen die ook half dier zijn.

Feel Good seizoen 2; vanaf 4 juni: Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde en verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.

Locombianos seizoen 1; vanaf 10 juni: Na de quarantaine treden vier van de grappigste en brutaalste comedians van Colombia op voor een publiek dat hunkert naar hun verhalen.

Fresh, Fried & Crispy seizoen 1; vanaf 9 juni: Vol passie over voedsel en klaar voor plezier, besluit criticus Daym Drops aan de slag te gaan met de grootste hotspots voor gefrituurd voedsel in de Verenigde Staten.

Lupin deel 2; vanaf 11 juni: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1; vanaf 14 juni: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1; vanaf 15 juni: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Workin' Moms seizoen 5; vanaf 15 juni: Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Elite historias breves: Carla Samuel seizoen 1; vanaf 17 juni: Samuel maakt een groot romantisch gebaar op het vliegveld in een poging om Carla over te stappen voor haar vlucht naar Londen.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

Katla seizoen 1; vanaf 17 juni: Een jaar na de uitbarsting van een met ijs bedekte vulkaan geeft het smeltende ijs mysterieuze elementen uit prehistorische tijden prijs, met onvoorziene gevolgen.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 23 juni: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2, vanaf 24 juni: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2, vanaf 25 juni: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life vanaf 25 juni: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.

Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.

Lees meer over: Netflix, Originals, Series, Juni, maandoverzicht

Populair nieuws