'Fear the Walking Dead' werkt richting een grote tijdsprong

Fear the Walking Dead maakt tijdsprong?

De serie Fear the Walking Dead lijkt de grootste tijdsprong tot nu toe te gaan maken.

Jim Pedd, 25 mei 2021 om 07:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat Fear the Walking Dead richting een enorme tijdsprong werkt. Vandaag vertellen we je daarover, maar let op: dit artikel bevat spoilers.
In de nieuwste aflevering leren we alles wat we moeten weten over de plannen van Teddy om de wereld tot een einde te brengen. Hij heeft een bunker voorbereid waarin mensen lange tijd kunnen overleven.

Een tijdsprong?
Dakota vertelt in de aflevering aan Alicia dat de nieuwe bunker "zo erg volgepropt met voorraden zit, dat je jarenlang niet naar buiten hoeft te gaan." Ook onthult Teddy eindelijk zijn plan.

Hij wil een kernbom lanceren vanuit de onderzeeboot die aan wal geraakt is in Galveston, Texas. Die zal alles verwoesten, behalve Alicia in de bunker, die volgens Teddy de wereld moet helpen opbouwen. Mocht Teddy erin slagen om die raket af te laten gaan, eindigt het zesde seizoen met een knaller.

En de fallout zou genoeg kunnen zijn om de overlevenden te dwingen tot het zevende seizoen jarenlang ondergronds te leven. Nadat een kernbom gevallen is, heb je binnen de eerste 24 uur sowieso dodelijke straling. In de jaren daarna kan je het gebied ook niet betreden zonder jezelf bloot te stellen aan dodelijke straling. Maar binnen vijf jaar zou je ongeveer 'veilig' moeten zijn.

Fear the Walking Dead speelt zich nu zo'n drie jaar na de uitbraak van het zombievirus af. Een tijdsprong van vijf jaar of meer brengt Fear dichter bij het laatste seizoen van moederserie The Walking Dead, dat zich twaalf jaar na het einde van de wereld afspeelt. Wie weet.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws