'Black Lightning' spin-off 'Painkiller' komt er niet

Black Lightning spin-off 'Painkiller' komt er niet

Slecht nieuws voor fans van Black Lightning: The CW gaat niet door met de serie Painkiller.

Jim Pedd, 26 mei 2021 om 07:03

Deze week is Black Lightning tot een einde gekomen. Na vier seizoenen viel het doek van de serie. Helaas is het ook gedaan met het verhaal van Khalil Payne, a.k.a. Painkiller.
The CW kondigde vorige herfst aan dat er via een backdoor pilot gekeken zou worden of de spin-off wellicht gemaakt zou kunnen worden. De zevende aflevering van het vierde seizoen van Black Lightning deed dienst als die pilot. Nu gaat het verhaal nog wel dat de serie wellicht een thuis vindt bij HBO Max, maar zeker is dat niet.

Serie rond Painkiller
Het idee van de serie was om Kahlil Payne te volgen als jongeman die schuldgevoelens bij zich draagt voor zijn verleden in Freeland City.

Als moordmachine genaamd Painkiller, was hij zowel lid van de bende van Tobias Whale als een wapen van Agent Odell en de schaduwachtige organisatie ASA. Nadat hij zijn duistere verleden probeert te begraven, besluit Khalil naar een nieuwe stad te verhuizen, Akashic Valley, waar hij vrede hoopt te vinden.

Helaas ziet het er nu naar uit dat de serie niet gemaakt gaat worden door The CW. Mocht deze er toch nog komen, is de kans groot dat dit op HBO Max zal zijn.
Lees meer over: Black Lightning, Painkiller, Salim Akil, The CW, Arrowverse

Populair nieuws