Seksmarathon en meer in bizar 'Powerpuff'-script

Seksmarathon en meer in bizar 'Powerpuff'-script

Het moge duidelijk zijn waarom Powerpuff nog eens gemaakt moet worden, als dit de pilot wordt.

Jim Pedd, 26 mei 2021 om 08:05

Eerder deze week bleek dat The CW niet meer door zou gaan met de huidige richting van Powerpuff. De pilot, die net opgenomen was, beviel totaal niet en daarom begint men helemaal opnieuw. Nu het scenario gelekt is, begrijpen we ook waarom.
Schrijver en producent Diablo Cody en Heather Regnier beginnen helemaal opnieuw met hun versie van het materiaal. We wisten natuurlijk al dat de boel een volwassen versie zou worden, maar zoals we het nu lezen, hadden we het niet verwacht.

Seksmarathon
Niet alleen dreigt Blossom naaktfoto's van Buttercup te lekken, ook onderbreekt ze een seksmarathon van haar zusje ("zes keer is genoeg"). De Powerpuff Girls zijn daarmee een heel stuk volwassener dan je misschien zou hebben verwacht.

Ook opvallend is dat Professor Utonium ineens geen goeierik meer is, maar een schurk die alles gedaan heeft voor eigen gewin. De cartoon bleek gemaakt te zijn om merchandise rond de meisjes te verkopen.

Hieronder een greep uit het scenario:Er wordt nu gewerkt aan een compleet nieuwe versie van de pilot. Als die bevalt kan de serie er nog komen.
Lees meer over: Powerpuff, The CW, Chloe Bennet, Dove Cameron, Yana Perrault

Populair nieuws