search
Krijgt 'God of War' nou wel of niet een serie?
Series / Nieuws

Krijgt 'God of War' nou wel of niet een serie?

Sony laat weten dat er niet gewerkt wordt aan een God of War-verfilming.

Sony werkt op dit moment druk met de ontwikkeling van een nieuwe God of War-game. Verwacht werd dat men ook keek naar een film of een serie op basis van de franchise, maar dat blijkt niet te kloppen.

Een uitgebreid artikel van The New York Times handelt over de manier waarop Sony op dit moment werkt aan zijn verfilmingen van diverse gamefranchises. Denk aan Uncharted, een langverwachte film die volgend jaar uitkomt, maar ook aan HBO-serie The Last of Us.

Geen God of War
Opvallend is dat Sony in hetzelfde artikel laat weten dat het niet van plan is om een verfilming te maken van God of War. Waarom precies laat men niet weten, maar duidelijk is dat er dus voorlopig niets aan zit te komen.

Dat er nu niet gewerkt wordt aan een God of War-serie betekent niet dat dit op lange termijn niet kan gebeuren. Duidelijk is in elk geval dat daar nu niet naar gekeken wordt, maar alles is mogelijk.

God of War is een game die draait om Kratos, die de godenwereld de rug heeft toegekeerd en leeft in een vreemd land. Daar moet hij het opnemen tegen grote bedreigingen en met zijn zoon Atreus reizen door de wrede wereld van Midgard om samen de meest persoonlijke strijd van hun leven aan te gaan.

Aanbevolen artikelen