search
'The Walking Dead'-films vinden een maker
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-films vinden een maker

Een mooie ontwikkeling voor de drie The Walking Dead-films rond Rick Grimes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Uitvoerend producent Gale Anne Hurd is producent gemaakt van de The Walking Dead-films die op dit moment in de maak zijn rond het personage Rick Grimes.

De films werden aangekondigd nadat acteur Andrew Lincoln zijn exit maakte bij de serie The Walking Dead. Dat deed hij in het negende seizoen. Sindsdien zijn de drie films in de maak, maar helaas duurt de ontwikkeling vrij lang.

The Walking Dead-films
Gelukkig vindt er nu weer een wat concretere ontwikkeling plaats. Gale Anne Hurd zal helpen de serie snel verder te brengen en dat is een mooie ontwikkeling. Hurd's Valhalla Entertainment heeft namelijk alle seizoenen van The Walking Dead geproduceerd, evenals van alle spin-offs.

De drie films moeten het verhaal van Rick Grimes vertellen na zijn verdwijning in het negende seizoen van de serie. Naast hem is ook Pollyanna McIntosh te zien als het personage Anne, die tegelijk met Rick verdween.

De verwachting is dat de films ook Michonne (Danai Gurira) - de partner van Rick - en zijn oude vriend Heath (Corey Hawkins) terugbrengen. Een releasedatum is er nog niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen