'Walking Dead'-ster maakt 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' tv-serie

Nieuwe 'Faster, Pussycat! Kill! Kill!' in de maak

Norman Reedus gaat voor een tv-serie van de exploitationfilm uit de jaren 60.

Bram de Groot, 26 mei 2021 om 14:32

Velen kennen acteur Norman Reedus vooral van zijn rol als Daryl Dixon in The Walking Dead. De beste man doet echter meer. Zo werkt hij nu aan een tv-serie die gebaseerd gaat worden op de exploitationfilm Faster, Pussycat! Kill! Kill! uit de jaren 60.
Volgens Deadline doet hij dit samen met AMC Studios en de film zou bijzonder gewelddadig moeten gaan worden. Of Reedus ook een rol heeft in de tv-serie is nog niet bekend.

Moderne Faster, Pussycat! Kill! Kill!
"Ik heb de film van Russ Meyer vaak gezien sinds ik een kind was, en ik droeg mijn Faster, Pussycat! Kill Kill!-shirt naar school," vertelde Norman Reedus aan Deadline. "Het is wel zeker dat ik geïnspireerd werd door Russ' stijl van filmmaken en ik ben in de wolken met de kans om dit verhaal opnieuw uit te vinden voor de moderne wereld."

De serie zou zich vooral moeten gaan richten op een aantal sterke vrouwelijke personages. In de originele film gaat over de nachtclubdanseressen Varla, Billie en Rosie het stel Linda en haar vriend. De drie vermoorden de vriend en nemen Linda mee. En zo zijn er meer gewelddadige avonturen.


Bron: Deadline

Lees meer over: Faster Pussycat Kill Kill, AMC Studios, Norman Reedus

Populair nieuws