Een zomer vol steengoede detectives bij de NPO

Een zomer vol detectives bij de NPO

Kijkers krijgen de macht en bepalen zelf welke nieuwe detectives worden uitgezonden tijdens de 'Interactieve Detectivenacht'.

Emma Nota, 26 mei 2021 om 14:31

In juni begint 'Een zomer vol Detectives' bij de NPO. Deze zomer start met het zesde seizoen van de Britse detective Line of Duty en de Interactieve Detectivenacht. Tijdens deze nacht kunnen kijkers zelf bepalen welke nieuwe detectives worden uitgezonden.
De Interactieve Detectivenacht is te zien op NPO 2 en start op 4 juni. Je kan meedoen via de website van de KRO-NCRV.

Line of Duty
Britse detective, Seizoen 6, KRO-NCRV

Wereldwijd geprezen detective met Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar en Kelly Macdonald in de hoofdrol. Anti-Corruption Unit 12 (AC-12) is weer aan het werk onder chef Hastings. Als er iets niet klopt bij een moordonderzoek, blijkt al snel dat de politie nog steeds niet vrij is van corruptie.

De hele serie is vanaf 4 juni te streamen op NPO Plus. Vanaf 6 juni ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Seizoen 1 t/m 5 zijn al te streamen op NPO Plus.Detective HIP
Franse detective, KRO-NCRV

Franse detective met een knipoog. De hoofdrol wordt vertolkt door Audrey Fleurot (bekend van Intouchables). De 38-jarige Morgane is geboren met een IQ van 160. Ze heeft drie kinderen en twee exen, en kleurt niet graag binnen de lijntjes. Ze begint als schoonmaakster op een politiebureau, maar krijgt al snel een baan als politie consultant aangeboden. Ze heeft alleen wel een hekel aan de politie.

Vanaf 11 juni wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te streamen op NPO Plus.

Beau Séjour
Belgische supernatural thriller, Seizoen 2, KRO-NCRV

Tweede seizoen van de Vlaamse hitserie. Geschreven door o.a. Sanne Nuyens en Bert Van Dael (bekend van De Twaalf). Oud-marinecommandant Maurice (Gene Bervoets) ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van de zeilboot Beau Séjour. Hij gaat op jacht naar de waarheid.

De hele serie is vanaf 11 juni te streamen op NPO Plus. Vanaf 14 juni wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Seizoen 1 is al te streamen op NPO Plus.

En verder
The Bay 2
Britse detective, KRO-NCRV
Op 4 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 28 mei te streamen op NPO Plus. Seizoen 1 is al te streamen op NPO Plus.

Vera Seizoen 9
Britse detective, KRO-NCRV
Op 5 juni te zien op NPO 2 en NPO Start.

Vera Seizoen 10
Britse detective, KRO-NCRV
Op 19 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. Seizoen 1 t/m 10 al te streamen op NPO Plus.

Huss
Britse detective, KRO-NCRV
Op 5 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 21 mei te streamen op NPO Plus.

Tell Me Who I Am
Spaanse dramaserie, NTR
Op 11 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is al te streamen op NPO Plus.

Silent Witness Seizoen 23
Britse detective, KRO-NCRV
In het najaar te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 25 juni te streamen op NPO Plus.Seizoen 18 t/m 22 zijn al te streamen op NPO Plus.

Bron: NPO Start

Lees meer over: Line of Duty, NPO Start, Detectives

Populair nieuws