Fan van het Arrowverse? Dan hebben we goed nieuws

Fan van het Arrowverse? Dan hebben we goed nieuws

Het Arrowverse krijgt eindelijk weer nieuwe grootschalige crossovers. Goed nieuws dus.

Jim Pedd, 26 mei 2021 om 15:34

Het afgelopen jaar was uniek voor het Arrowverse. De franchise van The CW is heel groot op televisie en omvat meerdere verschillende series. Helaas was dit jaar geen crossover mogelijk, doordat het niet mogelijk bleek om twee productiecrews met elkaar te combineren.
Fans hoopten wel dat dit nieuwe seizoen nog een crossover zou brengen. Mogelijk lijkt dat er in te zitten. Er zit een vijf afleveringen tellende crossover aan te komen.

Grote crossover op komst
The CW-baas Mark Pedowitz vertelde dat er een vijfdelige crossover komt van The Flash, die ons een grote "evenementreeks" brengt. Daarin zitten meerdere cameo's van verschillende The CW-personages.

"We hebben het over andere helden van het The CWverse die in elke aflevering samen zullen komen," lichtte Pedowitz toe. "het zal net geen crossover zijn, maar wel dat gevoel hebben."

Daarmee volgt de serie een beetje op de Crisis on Infinite Earths, die vijf avonden in beslag nam op The CW. Het idee was vervolgens om met een crossover te komen tussen Batwoman en Supergirl, maar dat ging niet door.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrowverse, The CW, Crossover, The Flash

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws