search
Enorm populaire 'New Amsterdam' krijgt zorgelijke finale
Series / Nieuws

Enorm populaire 'New Amsterdam' krijgt zorgelijke finale

De finale van het nieuwe seizoen van New Amsterdam zal je versteld doen staan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende finale van New Amsterdam seizoen drie wordt nog schokkend. Volgens showrunner David Schulner moeten kijkers zich alvast schrap zetten voor een behoorlijk aparte nieuwe aflevering.

Schulner sprak met TVLine en blikte vooruit op de aankomende finale van het derde seizoen. "Het wordt een totaal andere New Amsterdam-aflevering. Hij ziet er anders uit dan wat we tot nu toe ooit gedaan hebben. En bovendien speelt hij zich een beetje in de toekomst af.

Niet eens in New Amsterdam
Interessant is de opmerking van Schulner dat de serie "een beetje een tijdsprong" maakt en dat delen van de seizoensfinale zich "niet eens in New Amsterdam" afspelen.

Bovendien eert de finale de traditie van seizoensfinales: met een cliffhanger. "Het eerste seizoen eindigde met de ambulancecrash. Het tweede seizoen werd ingekort vanwege COVID, dus we hadden niet eens een cliffhanger. Met het derde seizoen gaan we ervoor, houden we ons zeker niet in. Ik denk dat er vijf cliffhangers zijn dit jaar."

Gelukkig worden die sowieso opgelost, want New Amsterdam krijgt een vierde en vijfde seizoen. De seizoensfinale is op 8 juni te zien. Deze herfst gaat de serie weer voor met zijn vierde reeks.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen