search
Verklapt de Disney-baas hier per ongeluk de komst van nog een 'Star Wars'-serie?
Series / Nieuws

Verklapt de Disney-baas hier per ongeluk de komst van nog een 'Star Wars'-serie?

Mogelijk heeft de CEO van Disney zich versproken en krijgen we een serie rond Han Solo.

Bob Chapek is sinds een kleine drie maanden de CEO van een van de grootste bedrijven van de wereld: Disney. Gek is het niet dat hij het dus immens druk heeft en alles in de gaten moet houden, van de pretparken tot de films en cruises.

Heel gek is het ook niet dat Chapek soms wat onder druk zal staan. Tijdens een interview over de toekomst van Disney+ onthulde hij mogelijk per ongeluk een nieuwe Star Wars-serie die nog niet aangekondigd was.

Han Solo-serie?
"Uiteindelijk draait het bij entertainment allemaal om content," begon Chapek. "Ik geloof dat we eind dit jaar zes Marvel-titels online zetten, van Black Widow tot Shang-Chi, Loki, Hawkeye, Ms. Marvel tot What If...? Er komen zoveel geweldige series naar Disney+. We krijgen Han Solo, of ik bedoel Boba Fett van Star Wars. Boba Fett van Star Wars, en we hebben Monsters at Work van Pixar."

Hoewel het natuurlijk gewoon een vergissing kan zijn, zou het ook een verspreking kunnen zijn die verklapt wat de toekomst ons brengen zal.

Sinds de film Solo: A Star Wars Story flopte aan de wereldwijde box office, hopen fans al dat Disney en Lucasfilm het verhaal op de een of andere manier voortzetten. Een serie op Disney+ zou zomaar een optie kunnen zijn, dus wie weet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen