Christopher McDonald krijgt grote rol in 'Secret Invasion' van Marvel

Grote rol in 'Secret Invasion' ingevuld

De acteur uit onder meer Happy Gilmore naast Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn.

Bram de Groot, 27 mei 2021 om 21:20

Eén van de Disney+/Marvel-series die binnenkort in productie moet gaan is Secret Invasion, een serie die vermoedelijk invulling gaat geven aan gebeurtenissen in Captain Marvel (2019) en aan wat we zagen in een van de after credit scènes in Spider-Man: Far From Home (2019).
De serie zal namelijk vooral de gezichten van Samuel L. Jackson (Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame) als Nick Fury en Ben Mendelsohn (Bloodline, Captain Marvel) als de Skrull Talos laten zien. Maar nu is er ook acteur onthuld die een grote rol in Secret Invasion zal krijgen.

Christopher McDonald in Secret Invasion
Happy Gilmore en Hacks-acteur Christopher McDonald meldt zich namelijk voor het Marvel Cinematic Universe en zal op Disney+ "een nieuw bedacht personage" gaan spelen meldt Deadline. Het personage zou ook moeten gaan opduiken in andere series en films in het MCU.

Er werden recent al flink wat namen aangekondigd voor Secret Invasion met Olivia Colman, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir en Killian Scott. De showrunner is Kyle Bradstreet (Mr. Robot).

Bron: comicbook

Lees meer over: Secret Invasion, Samuel L Jackson, Ben Mendelsohn, Marvel, Disney

Populair nieuws