Netflix krijgt er stevige concurrentie bij: HBO Max gaat internationaal!

HBO Max komt eindelijk naar andere landen

Streamingdienst HBO Max wordt eindelijk uitgerold naar andere landen. Nu nog naar ons!

Jim Pedd, 27 mei 2021 om 21:20

Netflix lijkt er zomaar een grote concurrentie bij te krijgen. WarnerMedia laat namelijk weten dat het begint met de wereldwijde uitrol van HBO Max. Daarmee begint men in Latijns-Amerika en in de Cariben.
De Amerikaanse streamingdienst is op dit moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, maar omdat onder meer Game of Thrones, Chernobyl, The Big Bang Theory en Friends. Bovendien komen er tal van Originals op en grote filmreleases van Warner Bros. en al haar dochterondernemingen.

Grote concurrent
De dienst wordt straks beschikbaar gemaakt op in 39 landen in Latijns-Amerika en de Cariben. Dat zal op 29 juni het geval zijn, waarmee de dienst onder meer lanceert in Mexico, Argentinie en Brazilie.

"Onze lancering in Latijns-Amerika en de Cariben is onze eerste stap in onze wereldwijde uitrol van HBO Max," laat hoofd van HBO Max International Johannes Larcher weten. "We kijken ernaar uit om fans van al deze regio's te laten genieten van HBO Max en zijn buitengewone verzameling aan content."

De streamingdienst biedt niet alleen iconische klassieke films, maar ook herkenbare en grote titels. Denk maar aan DC Universe, maar ook heel wat eigen content.
Lees meer over: HBO Max, Game of Thrones, Streamingdienst

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws