search
Net5 kondigt vier dramaseries aan
Series / Nieuws

Net5 kondigt vier dramaseries aan

De Nederlandse producties moeten de kijkcijfers wat verhogen.

SBS heeft de plannen voor komend voorjaar voor televisiezender Net5 bekend gemaakt. De zender gaat gebukt onder tegenvallende kijkcijfers en probeert die nu op te krikken met een hele reeks nieuwe dramaseries. De komende tijd maakt de zender er maar liefst vier en van elk is ook al een deel van de cast bekend. Hieronder een overzicht. Wanneer de series er komen is nog niet bekend.


Bagels & Bubbels: In deze romantische komedie staat één vraag centraal: wat als een simpele bakkersjongen verliefd wordt op een internationaal supermodel. De serie volgt het liefdesverhaal van twee jonge mensen, elk met een heel ander leven. De hoofdrollen zijn voor Egbert-Jan Weeber en Bracha van Doesburgh.

De mannen van dokter Anne: De jonge arts Anne, gespeeld door Noortje Herlaar, staat centraal in deze romantische en komische doktersserie. Een week voordat haar huwelijk plaats moet vinden, betrapt ze haar verloofde in bed met een ander. Haar wereld stort in en ze keert terug naar haar ouderlijk huis. Al snel weet haar vader een baan voor haar te regelen in het ziekenhuis en daar komt ze een oude vlam tegen. Maar ook ontmoet Anne andere mannen…

De Jacht: In deze misdaadserie volgen we onderzoeken van een speciale politie-eenheid. Deze wordt aangevoerd door een vrouwelijke rechercheur, die misdrijven oplost met behulp van een mannelijke forensisch psychiater. Het duo specialiseert zich in het jagen op seriemoordenaars die niet passen binnen de traditionele gedragspatronen. In deze serie spelen Loes Haverkort, Fedja van Huet en Peter Paul Muller de hoofdrollen.

Dagboek van een callgirl: De laatste dramaserie van het jaar, die draait om het leven van een normale jonge vrouw. Althans, dat lijkt zo, want ze leidt een dubbelleven als callgirl. Haar privéleven en haar werkzame leven botsen regelmatig. De hoofdrollen zijn voor Sanne Langelaar en Dirk Zeelenberg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen