'Charmed' seizoen 3 onderweg naar Videoland

'Charmed' seizoen 3 onderweg naar Videoland

Het derde seizoen van de serie 'Charmed' verschijnt volgende maand op Videoland...

Geoffrey Ketels, 27 mei 2021 om 11:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij één van de vele fans van de serie Charmed? Dan is er goed nieuws voor jou! Het derde seizoen van de reeks is namelijk onderweg naar Videoland!
De serie Charmed ging in première in het jaar 2018 bij The CW. Vanaf dat moment verschenen er drie seizoenen. Voor het derde en meest recente seizoen geldt dat ze aan het begin van dit jaar van start is gegaan. Dit seizoen bestaat uit in totaal 18 afleveringen.

Voor mensen die een abonnement hebben op Videoland is er nu extra goed nieuws. Zij kunnen namelijk binnenkort het derde seizoen bij hun favoriete streamingdienst bekijken!

17 juni
Het derde seizoen van de serie Charmed is te bekijken bij Videoland vanaf 17 juni. Let wel, het gaat hierbij vooralsnog alleen maar om de eerste tien afleveringen. Vanaf dat moment zal er elke week een extra aflevering volgen.

De serie vertelt het verhaal van drie zussen die over een speciale band beschikken. Net als hun moeder blijken ze namelijk over magische krachten te beschikken. Het is hun taak om de mensheid te beschermen tegen de demonen die zich onder ons bevinden.

In ieder geval, wil jij graag het derde seizoen van de serie Charmed bekijken? Dan is dat dus mogelijk vanaf 17 juni bij Videoland!

Lees meer over: Charmed, serie, series, Videoland

Populair nieuws