search
Politieserie 'Bulletproof' krijgt dan toch geen vierde seizoen meer
Series / Nieuws

Politieserie 'Bulletproof' krijgt dan toch geen vierde seizoen meer

Eerder dit jaar werd er nog een vierde seizoen besteld van 'Bulletproof', maar Sky heeft zich blijkbaar bedacht...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor fans van de Britse politieserie Bulletproof. Sky heeft namelijk bekend gemaakt dat ze het vierde seizoen heeft geannuleerd.

Aan het begin van dit jaar kondigde Sky nog aan dat Bulletproof met zekerheid nog een vierde (en mogelijks laatste) seizoen zou krijgen. Nu is echter bekend gemaakt dat dit extra seizoen toch niet meer zal verschijnen.

Seksueel wangedrag
In eerste instantie lijkt bovenstaande misschien een beetje een vreemde keuze van Sky, maar er zou wel degelijk een zeer goede reden bestaan voor de ommezwaai.

Amerikaanse media hebben immers aangegeven dat er sprake zou zijn van meerdere beschuldigingen aan het adres van Clarke voor seksueel wangedrag. De beschuldigingen zouden pas vorige maand naar buiten zijn gekomen, dus nadat Sky reeds bekend had gemaakt dat er nog een vierde seizoen zou gaan verschijnen.

Voor alle duidelijkheid, Clarke zelf blijft de beschuldigingen staalhard ontkennen. Toch heeft Sky er voor gekozen om de pre-productie voor het vierde seizoen stop te zetten. Daardoor verschijnt er geen vervolg meer en komt het verhaal van de reeks ten einde met het derde seizoen. Natuurlijk is dit een grote teleurstelling voor de fans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen