search
The CW-baas: 'Powerpuff' was gewoon een grote misser
Series / Nieuws

The CW-baas: 'Powerpuff' was gewoon een grote misser

Powerpuff wordt een live-action verfilming van de bekende cartoon, maar worstelt nog even.

The CW besloot deze week om Powerpuff anders vorm te geven. De live-action serie gebaseerd op Cartoon Network-serie The Powerpuff Girls moest "herontwikkeld" worden.

Concreet betekent dit dat schrijfster Diablo Cody aan de slag moet met een nieuwe versie van het script. Deze week lekten ook wat details van het afgevoerde scenario uit, waaruit onder meer bleek dat de volwassen Powerpuff-girls er een zeer actief seksleven op nahielden, wat vrij plat neergelegd werd.

Gewoon een misser
The CW-baas en CEO Mark Pedowitz vertelde tijdens een interview dat hij nog altijd vertrouwen heeft in de Powerpuff-serie. Maar: hij vindt het wel belangrijk dat "het echt goed is, voordat we het uitsturen".

"De reden waarom je een pilot doet, is omdat iets soms een misser is en dit was echt een misser. We geloven heel erg in de mogelijkheden, we geloven in de cast en in Diablo [Cody] en Heather [Regnier], de schrijfsters. En we geloven in de leiding van Greg Berlanti en Warner [Bros. TV] studios."

[i]"In dit geval werkte de pilot niet. Maar omdat we het gevoel hebben dat de pilot genoeg kansen bood, willen we het nog een kans geven. Daarom zijn we niet verder gegaan met wat we hebben. Het voelde ook iets te campy en niet zo realistisch als mogelijk was. Maar goed, je leert dingen tijdens het testen en in dit geval zetten we daarom een stapje terug en gaan we terug naar de tekentafel.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen