Eerste recensies Netflix-serie 'Sweet Tooth': serie blijkt een enorme hit

'Sweet Tooth': De moeite waard?

Is Netflix-serie Sweet Tooth een succes? Daar lijkt het wel op gezien de recensies.

Jim Pedd, 27 mei 2021 om 12:20

De eerste recensies van Netflix-serie Sweet Tooth zijn binnen. Op RottenTomatoes heeft de serie op moment van schrijven een score van 100%, waarmee deze dus uiterst goed ontvangen is.
Sweet Tooth speelt zich in de nabije toekomst af. De hele wereld is compleet verwoest en als gevolg van een mysterieuze gebeurtenis worden hybriden geboren: baby's die deels mens en deels dier zijn. Mensen zijn bang voor die kinderen en jagen op hen. Een decennium na het einde van de wereld raakt het jongetje Gus (half mens, half hert) bevriend met Jepperd, een loner. Samen reizen ze door Amerika, op zoek naar antwoorden over de oorsprong van Gus, maar ook over het verleden van Jepperd.

De reacties
We doen een greep uit de vele recensies die al verschenen zijn.

The Playlist: "Sweet Tooth is een genot om te zien, zit vol liefde, hoop, schoonheid en traktaties."

ComicBookMovie: "Sweet Tooth is een genot. Een familievriendelijke comic-serie die de weg plaveit voor toekomstige verhalen, op een manier waardoor wij er enorm naar uit kijken om terug te keren naar deze vreemde en charmante wereld."

JoBlo: "Sweet Tooth is een mooi afgerond episch avontuur dat het potentieel heeft een langlopend succes te worden voor Netflix, dat het publiek nog vele seizoenen kan vermaken."

Empire Magazine: "Passend schakelend tussen zoet en bitter, is Sweet Tooth een mooi kinderfabel voor volwassenen."

Radio Times: "De chemie tussen Convery en Anozie zorgt ervoor dat het verhaal blijft lopen. Het centrale partnerschap tussen die twee is het voornaamste verkooppunt voor deze serie, die een gevoel van bitterheid en sentiment met zich meebrengt, in combinatie met het zo nu en dan duistere onderwerp."

ComicBook: "Eerlijk gezegd gaat Sweet Tooth op precies het goede moment in première. Hoewel sommigen misschien met hun ogen zullen rollen bij een verhaal dat begin met een pandemie en een dreigend virus, kunnen we ons allemaal op de een of andere manier relateren aan het materiaal. Het blijft je bij."
Lees meer over: Sweet Tooth, Netfix, Christian Convery, Nonso Anonzie

Populair nieuws