search
'Die Hard' krijgt mogelijk een serie op Netflix
Series / Nieuws

'Die Hard' krijgt mogelijk een serie op Netflix

Netflix brengt de knalharde actie franchise mogelijk naar het kleine scherm.

De Die Hard-franchise kent vijf films. Maar de laatste twee films met Bruce Willis erin vielen behoorlijk tegen. Actieheld John McClane stond namelijk verder van hoe we hem kennen dan ooit tevoren.

Maar goed, dat wil niet zeggen dat het daarmee klaar is met de franchise. Het gerucht gaat namelijk dat Netflix van plan is om er een serie van te maken.

Die Hard
De site Giant Freakin Robot stelt dat Netflix van plan is een televisieserie te maken rond de franchise. Wat die serie moet inhouden is niet bekend en hoe men er invulling aan wil geven ook niet.

Het is ook niet bekend hoe Netflix dan de rechten in handen zou moeten krijgen op de franchise. Die is namelijk in handen van Disney en 20th Century Fox. De vraag is of die wel de franchise zomaar willen verkopen aan Netflix.

Overigens werkt Disney al enige tijd aan Die Hard: Year One. Dat is een prequel die zou moeten duiken in het verhaal van John McClane, en laten zien hoe hij ooit politieagent werd. Mocht die er komen, dan verschijnt die vermoedelijk op Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen