search
'Loki' krijgt nieuwe magische krachten in trailer
Series / Trailer

'Loki' krijgt nieuwe magische krachten in trailer

De serie Loki heeft een nieuwe trailer gekregen van Disney+; de show is snel te zien!

Tom Hiddlestons God of Mischief heeft wat nieuwe magische krachten gekregen in de nieuwste promo voor Loki. De nieuwste video laat wat van zijn missie bij de Time Variance Authority zien.

Loki ontsnapte in Avengers: Endgame aan de Avengers. Maar lang was hij niet vrij; de schurk wordt namelijk opgepakt door de Time Variance Authority. Om zijn overleven te verzekeren, moet hij wel met hen samenwerken en te repareren wat hij stuk gemaakt heeft.

Nieuwe trailer
Vandaag heeft Marvel Studios een nieuwe promo vrijgegeven voor de serie Loki. De trailer heeft de naam Chaos gekregen en laat niet alleen zien hoe de hoofdpersoon magische krachten heeft, maar ook wat hij allemaal moet doen.

Tot nu toe kreeg Loki vooral de mogelijkheid om illusies te maken. Nu gebruikt hij zijn magie vooral ook als een wapen. Hieronder kan je de promo bekijken:Loki is een van de meest populaire Marvel-personages in de franchise en dat hij nu een eigen serie krijgt, zat er al langer aan te komen. De show krijgt naar het schijnt ook een tweede seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen