Waarom 'The Office' maar liefst 250.000 dollar aan één scène uitgaf

Waarom The Office zo'n dure scène had

De serie The Office had een peperdure scène in een tankstation. Waarom was die zo duur?

Jim Pedd, 28 mei 2021 om 15:18

The Office-actrice Jenna Fischer laat weten waarom er maar liefst 250.000 dollar ging zitten in de productie van een langverwachte scène tussen Jim en Pam. De opnames daarvan vonden plaats in een tankstation en kostten 250.000 dollar.
Na een heleboel momenten tussen Jim Halpert (John Krasinski) en Pam Beesley (Fischer) waarin we ons allemaal afvroegen of een van hen eindelijk de stap zou zetten, kreeg het tweetal in het derde seizoen pas een relatie.

Een huwelijk
Twee jaar later worstelden Jim en Pam met hun langeafstandsrelatie. In het vijfde seizoen kwamen de twee samen in een tankstation tussen New York City en Connecticut. In de stromende regen verraste Jim Pam door haar ten huwelijk te vragen.

Hoewel het een uiterst belangrijk moment in de serie was, duurde het maar een minuut. En dat had een goede reden.

"Ze bouwden de set op de parkeerplaats van een Best Buy. Daarvoor gebruikten ze Google Street View om foto's van een echt tankstation te maken en die te gebruiken om een illusie te scheppen voor verkeer langs een snelweg," begon ze haar uitleg.

"Om dat gevoel te geven, legden ze een vierbaans, ronde racebaan aan om de set van het tankstation en legden ze camera's aan de andere kant van de racebaan, waar auto's met 100 kilometer per uur rondreden. Vervolgens zetten ze gigantische regenmachines aan. Onze productiemanager Randy Cordray zei dat ze ongeveer 35 precisiechauffeurs gebruikten, die niet alleen in gewone auto's reden maar ook in vrachtwagens.Wij stonden daar op die set, met regen en wind en de auto's die langs raceten. Het was echt gestoord."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Office, John Krasinski, Jenna Fischer

Informatie over de serie: The Office

Populair nieuws