search

Ons nieuws van vrijdag 28 mei 2021

Netflix voegt deze week 11 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze week 11 series nieuw toe

Check hier het complete nieuwe aanbod van Netflix. Het zijn er 13 geworden!

Het was weer een lekkere week op Netflix als het aankomt op nieuwe content. We duiken meteen in de vele nieuwe toevoegingen die men gedaan heeft.

Luis Miguel - The Series (S02E07): Luis Miguel weet niet of hij Mauricio moet geloven. Jarenlang probeerde de zanger Sergio ervan te weerhouden om te jong profzanger te worden. Erika trok bij hem in.

The Flash (S07E11): Barry en Iris zetten alles op alles om Bashir en Alexa te verstoppen voor de wraakzuchtige Nora. ondertussen dreigt een zware storm Central City te verwoesten.

Legends of Tomorrow (S06E04): Het team jaagt tijdens de Cubacrisis op een alien en probeert de spanningen rond de Koude Oorlog te de-escaleren. Maar alles wat ze proberen, maakt het alleen maar erger.

Close Enough (1 seizoen): In deze animatieserie voor volwassenen probeert een echtpaar cool te blijven terwijl ze van feestende twintigers veranderen in dertigers die worstelen met ouderschap.

Master of None seizoen 3: Acteur Dev, zijn goede vriendin Denise en hun gevarieerde vriendengroep balanceren liefde, carrières, sociale kwesties en meer in deze veelgeprezen serie.

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America seizoen 1: Zwart eten is Amerikaans eten. In deze docuserie onderzoekt chef-kok en auteur Stephen Satterfield de heerlijke en ontroerende thema's van Afrika tot aan Texas.

Ragnarok seizoen 2: De eindtijd lijkt nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden.

Eden seizoen 1: Een meisje dat in het geheim wordt opgevoed door robots, ontdekt de duistere geheimen achter haar weelderige, utopische wereld waarin de mensheid bijna is verdwenen.

El Dia Menos Pensado seizoen 2: De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.

The Kominsky Method seizoen 3: Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

Lucifer seizoen 5, deel 2: De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Panther'-personage Okoye krijgt mogelijk een eigen Disney+-serie
Series / Nieuws

'Black Panther'-personage Okoye krijgt mogelijk een eigen Disney+-serie

Danai Gurira zal de rol van Okoye niet alleen spelen in Black Panther II, maar ook een spinoff-serie.

Onder de vele Marvel tv-series die momenteel worden ontwikkeld voor Disney+, is er ook een die moet gaan over het koninkrijk van Wakanda, de uiterst geavanceerde Afrikaanse natie die geintroduceerd werd in Captain America: Civil War.

Naar verluidt zal in elk geval één bekend gezicht uit de Black Panther-franchise terugkeren voor de serie: Danai Gurira. De actrice zou volgens The Hollywood Reporter niet alleen een deal hebben getekend om Okoye opnieuw te spelen in Black Panther II, maar ook in een spinoff-serie die de oorsprong van het personage vertelt.

Wakanda Forever
In het Marvel Cinematic Universe is Okoye de generaal van de Dora Milaje, een elite-organisatie die uit enkel vrouwen uit Wakanda bestaat. De vraag is nu welk verhaal de serie over Okoye precies zal vertellen.

De Disney+-serie over Wakanda wordt ontwikkeld door Black Panther-regisseur en -scenarist Ryan Coogler, die ook sequel Black Panther: Wakanda Forever maakt.

Black Panther: Wakanda Forever staat gepland voor 8 juli 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' krijgt nieuwe magische krachten in trailer
Series / Trailer

'Loki' krijgt nieuwe magische krachten in trailer

De serie Loki heeft een nieuwe trailer gekregen van Disney+; de show is snel te zien!

Tom Hiddlestons God of Mischief heeft wat nieuwe magische krachten gekregen in de nieuwste promo voor Loki. De nieuwste video laat wat van zijn missie bij de Time Variance Authority zien.

Loki ontsnapte in Avengers: Endgame aan de Avengers. Maar lang was hij niet vrij; de schurk wordt namelijk opgepakt door de Time Variance Authority. Om zijn overleven te verzekeren, moet hij wel met hen samenwerken en te repareren wat hij stuk gemaakt heeft.

Nieuwe trailer
Vandaag heeft Marvel Studios een nieuwe promo vrijgegeven voor de serie Loki. De trailer heeft de naam Chaos gekregen en laat niet alleen zien hoe de hoofdpersoon magische krachten heeft, maar ook wat hij allemaal moet doen.

Tot nu toe kreeg Loki vooral de mogelijkheid om illusies te maken. Nu gebruikt hij zijn magie vooral ook als een wapen. Hieronder kan je de promo bekijken:Loki is een van de meest populaire Marvel-personages in de franchise en dat hij nu een eigen serie krijgt, zat er al langer aan te komen. De show krijgt naar het schijnt ook een tweede seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Die Hard' krijgt mogelijk een serie op Netflix
Series / Nieuws

'Die Hard' krijgt mogelijk een serie op Netflix

Netflix brengt de knalharde actie franchise mogelijk naar het kleine scherm.

De Die Hard-franchise kent vijf films. Maar de laatste twee films met Bruce Willis erin vielen behoorlijk tegen. Actieheld John McClane stond namelijk verder van hoe we hem kennen dan ooit tevoren.

Maar goed, dat wil niet zeggen dat het daarmee klaar is met de franchise. Het gerucht gaat namelijk dat Netflix van plan is om er een serie van te maken.

Die Hard
De site Giant Freakin Robot stelt dat Netflix van plan is een televisieserie te maken rond de franchise. Wat die serie moet inhouden is niet bekend en hoe men er invulling aan wil geven ook niet.

Het is ook niet bekend hoe Netflix dan de rechten in handen zou moeten krijgen op de franchise. Die is namelijk in handen van Disney en 20th Century Fox. De vraag is of die wel de franchise zomaar willen verkopen aan Netflix.

Overigens werkt Disney al enige tijd aan Die Hard: Year One. Dat is een prequel die zou moeten duiken in het verhaal van John McClane, en laten zien hoe hij ooit politieagent werd. Mocht die er komen, dan verschijnt die vermoedelijk op Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'The Office' maar liefst 250.000 dollar aan één scène uitgaf
Series / Nieuws

Waarom 'The Office' maar liefst 250.000 dollar aan één scène uitgaf

De serie The Office had een peperdure scène in een tankstation. Waarom was die zo duur?

The Office-actrice Jenna Fischer laat weten waarom er maar liefst 250.000 dollar ging zitten in de productie van een langverwachte scène tussen Jim en Pam. De opnames daarvan vonden plaats in een tankstation en kostten 250.000 dollar.

Na een heleboel momenten tussen Jim Halpert (John Krasinski) en Pam Beesley (Fischer) waarin we ons allemaal afvroegen of een van hen eindelijk de stap zou zetten, kreeg het tweetal in het derde seizoen pas een relatie.

Een huwelijk
Twee jaar later worstelden Jim en Pam met hun langeafstandsrelatie. In het vijfde seizoen kwamen de twee samen in een tankstation tussen New York City en Connecticut. In de stromende regen verraste Jim Pam door haar ten huwelijk te vragen.

Hoewel het een uiterst belangrijk moment in de serie was, duurde het maar een minuut. En dat had een goede reden.

"Ze bouwden de set op de parkeerplaats van een Best Buy. Daarvoor gebruikten ze Google Street View om foto's van een echt tankstation te maken en die te gebruiken om een illusie te scheppen voor verkeer langs een snelweg," begon ze haar uitleg.

"Om dat gevoel te geven, legden ze een vierbaans, ronde racebaan aan om de set van het tankstation en legden ze camera's aan de andere kant van de racebaan, waar auto's met 100 kilometer per uur rondreden. Vervolgens zetten ze gigantische regenmachines aan. Onze productiemanager Randy Cordray zei dat ze ongeveer 35 precisiechauffeurs gebruikten, die niet alleen in gewone auto's reden maar ook in vrachtwagens.Wij stonden daar op die set, met regen en wind en de auto's die langs raceten. Het was echt gestoord."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt meer oude bekenden terug!
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt meer oude bekenden terug!

Twee andere Next Generation-sterren keren terug in Star Trek: Picard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard was zeker niet perfect. Maar de highlight van het eerste seizoen was zonder meer de terugkeer van diverse The Next Generation-sterren, waaronder de personages Riker, Troi en Data. En wat te denken van Seven of Nine uit Star Trek: Voyager.

Het tweede seizoen is op dit moment in de maak en we weten dat John de Lancie als Q en Whoopi Goldberg als Guinan terugkeren. En nu blijkt dat nog meer oude bekenden terug keren dit nieuwe seizoen.

Meer oude bekenden
"Ik ben weer terug in het Star Trek-universum," vertelde De Lancie tijdens een interview. "Op dit moment zijn we druk bezig met de opnames van Picard. Dus dat is heel leuk, vooral om Patrick [Stewart], Brent [Spiner] en Jonathan [Frakes] weer terug te zien. Ik werk de komende maanden met Jonathan en dat is echt heel leuk om te doen."

Frakes zal sowieso twee afleveringen regisseren, maar het lijkt hiermee duidelijk dat hij ook weer te zien zal zijn als Riker. Daarnaast lijkt dus ook acteur Spiner terug te keren als Data of wellicht als Inigo Soong. Maar:

"Ik werk nu druk aan het volgende seizoen van Picard. En Sir Patrick en ik zitten samen in een boel scènes; we genieten er heel erg van om weer samen te werken. En komende dinsdag ben ik samen met Data te zien. Dus ja, het gaat goed verder."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-sterren kregen bijna een échte relatie
Series / Nieuws

'Friends'-sterren kregen bijna een échte relatie

Het scheelde niet veel of Jennifer Aniston en David Schwimmer zeiden 'ja' tegen elkaar.

In de serie Friends speelden Jennifer Aniston en David Schwimmer de personages Ross en Rachel. De twee waren een koppel en ook heel vaak niet, en blijken bijna in het echte leven ook een koppel geworden te zijn.

De romance tussen Ross en Rachel was in de serie behoorlijk tumultueus. Hoewel de twee duidelijk gevoelens voor elkaar hadden, was het moeilijk voor hen om een koppel te zijn en te blijven. Ross durfde lang zijn gevoelens niet toe te geven en zodra ze dat deden, gebeurden heel wat andere dingen. Pas in het tweede seizoen werden ze echt een koppel.

Friends-relatie
Aniston en Schwimmer wisten de dynamiek tussen Ross en Rachel heel goed en geloofwaardig neer te zetten. Nu blijkt dat ze niet gewoon goede chemie hadden.

Tijdens Friends: The One Where They Got Back Together onthulden Aniston en Schwimmer dat de twee gevoelens hadden. Dat bleek nadat host James Corden vroeg naar relaties op de set. Aniston gaf toe gevoelens te hebben voor Schwimmer en dat hij die later ook bleek te hebben.

Maar de timing was nooit goed en telkens had een van hen een relatie toen de ander dat niet had. Die grens gingen ze nooit over.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
CBS heeft het gehad met 'Evil' en 'Seal Team'
Series / Nieuws

CBS heeft het gehad met 'Evil' en 'Seal Team'

CBS heeft bekend gemaakt dat het helemaal klaar is met twee van haar series, namelijk 'Evil' en 'Seal Team'...

Geoffrey Ketels
CBS heeft bekend gemaakt dat het niet verder gaat met twee van haar series. Het gaat hierbij om Evil en Seal Team. Toch hoeft dit geen slecht nieuws te zijn voor de fans.

Ondanks het feit dat CBS geen toekomst meer blijkt te zien in de aangehaalde series is het zo dat dit duidelijk wel geldt voor Paramount+. Deze laatste heeft namelijk aangekondigd zowel Evil als Seal Team over te nemen.

Niet alleen de bovenstaande series worden opgenomen door Paramount+. Dat zal naar alle waarschijnlijkheid ook gelden voor de serie Clarice. Voor deze moeten we echter nog even onder voorbehoud spreken, want de onderhandelingen daarvoor zijn nog lopende.

Vijfde seizoen voor Seal Team
De aangekondigde verhuizing van Seal Team naar Paramount+ heeft meteen ook de aankondiging van een vijfde seizoen met zich meegebracht. De eerste vier afleveringen van dit nieuwe seizoen zullen nog te bekijken zijn bij CBS. Voor de resterende afleveringen geldt dat ze exclusief zullen worden uitgezonden door Paramount+. Het vijfde seizoen moet als het goed is in de herfst van dit jaar verschijnen.

Ook voor Evil geldt dat ze in de aankomende herfst terug te zien zal zijn. In deze serie volgen we uiteraard onder meer de Nederlandse Katja Herbers die we eerder ook al zagen optreden in de serie Westworld. Deze serie krijgt een tweede seizoen welke dus niet meer bij CBS, maar wel bij Paramount+ zal verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Hiddleston over tweede seizoen 'Loki'
Series / Nieuws

Tom Hiddleston over tweede seizoen 'Loki'

De acteur is positief over de toekomst van Marvels meest geniepige schurk...

Over ongeveer twee weken krijgt Tom Hiddleston zijn eigen serie over Marvel-schurk Loki, maar het vertrouwen lijkt dusdanig hoog dat een tweede seizoen al lijkt gegarandeerd.

Het feit dat Marvel een tweede seizoen wil van de serie, geeft aan dat de studio flink wat in petto heeft voor de serie en de invloed ervan op de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe.

Ontwijkende Tom
Tijdens een nieuw interview werd Hiddleston gevraagd wat een tweede seizoen zal betekenen voor de verhaallijn van zijn personage. Als veteraan van Marvel Studios-projecten weet Hiddleston echter maar al te goed hoe hij geheimen moet hebben. Hij wil zelfs niet bevestigen dát er een tweede seizoen komt:

"Ik heb geleerd dat het niet wijs is om te hoge verwachtingen te hebben. Aan de andere kant heb ik al drie keer 'afscheid' moeten nemen van Loki. Maar ik weet niet wat de toekomst brengt, al ben ik wel heel enthousiast om erachter te komen. We hadden dit 10 jaar geleden nooit kunnen voorspellen..."

Je kunt er echter op rekenen dat Marvel en Kevin Feige achter de schermen een enorm meesterplan hebben klaarliggen, waar Loki ook ongetwijfeld deel van uitmaakt en zal blijven uitmaken.

Loki is vanaf 9 juni a.s. te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS' verliest een van zijn hoofdrolspelers
Series / Nieuws

'NCIS' verliest een van zijn hoofdrolspelers

De serie NCIS verliest een castlid, maar gek is dat niet na al die jaren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van het achttiende seizoen van NCIS blijkt officieel afscheid te nemen van een van zijn hoofdpersonen. Dat deelt de actrice die de rol speelt.

Actrice Emily Wickersham voegde zich bij de CBS-dramaserie in het elfde seizoen. Ze speelt de rol van Bishop, die nu dus afscheid neemt. "Wat een rit was het," schrijft ze op Instagram. "Deze cast, deze crew zijn de besten. Ik kan niet zeggen hoe mooi het is geweest om zo nauw met deze groep samen te mogen werken, 8 jaar en 172 afleveringen lang."

Groot geluk
"Ik heb het geluk gehad om deel te mogen zijn van een serie waarin ik mocht komen opdagen om te acteren, te lachen en te leren met buitengewone mensen. Een feit dat ik nooit zal vergeten. Dank aan CBS en NCIS dat ik onderdeel uit mag maken van een deel van de televisiegeschiedenis. De tijd vliegt."

Bekijk op instagram


In de serie wordt wel ruimte overgelaten voor actrice Wickersham om terug te keren.

Aan het einde onthulde haar personage namelijk dat ze bewust gelinkt is aan een lek van een NSA-document. Zo kan zij undercover gaan als 'in ongenade gevallen NCIS-agent' voor een missie die lange tijd gaat duren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-films krijgen in elk geval niet deze regisseur
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-films krijgen in elk geval niet deze regisseur

Andrew Lincoln gaat in elk geval niet de regiestoel innemen voor de drie The Walking Dead-films.

Andrew Lincoln keert straks terug als Rick Grimes in een filmtrilogie gebaseerd op de The Walking Dead-serie. De drie films volgen de (laatste) avonturen van zijn personage, Rick Grimes. Maar Lincoln regisseert ze in elk geval niet.

Even was het idee dat Lincoln dat mogelijk wel zou doen. Hij tekende namelijk ook al voor de plek als producent in de serie. Maar nu maakt hij duidelijk geen film te gaan regisseren.

Geen regieplek
"Ik heb voor meer dan een film getekend," begon Lincoln tijdens een interview met SFX Magazine. "Ik ben producent. Maar geen regisseur. Ik hou er niet van om mijzelf te zien. Dat zou geen goede exercitie zijn. Het zou juist heel pijnlijk zijn. Maar nee, het gaat dus niet gebeuren!"

Lincoln liet eerder al weten dat de druk op het team groot is; men wil het allemaal goed doen en niemand teleurstellen. De vraag is dus nog altijd wanneer de films opgenomen worden, al schijnt men te mikken op komende lente.

In The Walking Dead zagen we Rick Grimes voor het laatst toen hij van een brug geblazen werd en met een helikopter weggehaald werd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Arrowverse onthult zijn nieuwe held, 'Naomi'
Series / Nieuws

Het Arrowverse onthult zijn nieuwe held, 'Naomi'

De serie Naomi krijgt vandaag een gloednieuwe synopsis van televisiezender The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW besloot afgelopen maandag om Arrowverse-serie Naomi een compleet eerste seizoen te gunnen. Het is daarmee de volgende nieuwe superheldenserie in de franchise, nadat eerder de geplande spin-offs Painkiller en ook Green Arrow and the Canaries geannuleerd werden.

Hoewel we nog niet weten wanneer de serie van makers Ava DuVernay en Jill Blankenship van start gaat, is wel al een en ander bekend. Zo maakte men vandaag een nieuwe synopsis bekend.

Naomi-serie
In de serie Naomi speelt actrice Kaci Walfall de hoofdrol van Naomi. Zij speelt een jonge, coole tiener die blaakt van het zelfvertrouwen.

Nadat een bovennatuurlijke gebeurtenis haar thuisstadje Port Oswego op zijn grondvesten schudt, besluit Naomi te onderzoeken wat de oorsprong daarvan is. Dat doet ze onder meer met behulp van haar loyale beste vriendin Annabelle, en met steun van haar ouders - veteraan Greg en taalkundige Jennifer.

Zodra ze Zumbado tegenkomt, de mysterieuze eigenaar van een afvalbelt, wendt Naomi zich tot tattooshopeigenaar Dee, die haar mentorfiguur wordt. Terwijl ze het mysterie probeert te ontrafelen, krijgt ze superkrachten en reist ze door het multiversum. Alles werpt vragen op, met name over wat wij tegenwoordig verstaan onder superhelden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai' komt met opvallende Karate Kid-schurk
Series / Trailer

'Cobra Kai' komt met opvallende Karate Kid-schurk

Het vierde seizoen van de Karate Kid-serie Cobra Kai komt met een verrassing.

Op Netflix is al enige tijd de succesvolle serie Cobra Kai te zien. Het is een soort van vervolg op de bekende Karate Kid-filmreeks uit de jaren 80. Nu komt Netflix met een opvallende teaser!

In de teaser voor het vierde seizoen is een nieuw / terugkerend personage te zien waarnaar in het derde seizoen al werd gehint. In onderstaande beelden zie je namelijk Terry Silver, opnieuw gespeeld door Thomas Ian Griffith.

Terry Silver terug in Cobra Kai
"Heb geduld. Hij is pas net aan het opstarten. Terry Silver keert terug naar de dojo voor Cobra Kai IV," valt er te lezen op YouTube bij onderstaande teaser voor de Netflix-serie.

Het vierde seizoen van Cobra Kai moet in het vierde kwartaal van 2021 op Netflix verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkerende 'Dexter' krijgt trailer!
Series / Trailer

Terugkerende 'Dexter' krijgt trailer!

Er komt een compleet nieuw seizoen aan voor het personage van Michael C. Hall.

Van 2006 tot en met 2013 was de serie Dexter een groot succes voor de zender Showtime. In Nederland werd de misdaadserie uitgezonden door onder meer 13th Street en VPRO. Nu is er een nieuw seizoen onderweg.

Het is uiteraard weer Michael C. Hall die invulling gaat geven aan de forensisch onderzoeker Dexter Morgan die stiekem ook een seriemoordenaar is die zich maar niet laat pakken.

Trailer Dexter seizoen 9
Nu is er een nieuwe trailer onthuld voor het nieuwe negende seizoen voor Dexter. Dit seizoen zal een naar verluidt definitieve afronding zien van de show, met tien afleveringen.

Het seizoen van showrunner Clyde Phillips moet eind 2021 starten en er zijn ook rollen voor onder meer Clancy Brown als Kurt Caldwell en David Magidoff als Teddy.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Rick and Morty' onthult nieuwe details
Series / Nieuws

'Rick and Morty' onthult nieuwe details

Het aankomende in nieuwe seizoen van Rick and Morty krijgt afleveringtitels!

Rick and Morty gaat over krap een maand dan eindelijk van start met zijn vijfde seizoen. De hype is groot rond de nieuwe afleveringen van de Adult Swim-komedie.

Vandaag heeft de serie bekend gemaakt hoe de afleveringen van het vijfde seizoen heten. We zetten de titels allemaal voor je op een rij.

"Mort Dinner Rick Andre"
"Mortiplicity"
"Rickdependence Spray"
"Amortycan Grickfitti"
"Rick & Morty's Thanksploitation Spectacular"
"A Rickconvenient Mort"
"Gotron Jerrysis Rickvangelion"
"Rickternal Friendshine of the Spotless Mort"
"Forgetting Sarick Mortshall"
"Rickmurai Jack"

Heel veel verwijzingen
De afleveringtitels zitten zoals we wel gewend zijn van de serie bomvol verwijzingen. Zo zie je verwijzingen staan naar American Graffiti, Samurai Jack, The Eternal Sunshine of the SPotless Mind, Neon Genesis Evangelion en naar Voltron. Ook is een van de titels toegewijd aan Thanksgiving, waarmee je ervan uit mag gaan dat rond die tijd ook een aflevering zal debuteren.

Het vijfde seizoen maakt zijn debuut op Adult Swim op 20 juni. De serie krijgt overigens ook al een spin-off, in de vorm van The Vindicators.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Watchmen' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

Gerucht: 'Watchmen' krijgt een tweede seizoen

Het verhaal gaat dat de serie Watchmen een nieuw seizoen krijgt op HBO.

De serie Watchmen wordt gezien als een van de beste comicseries die er zijn. Hij volgt op de klassieke graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons en duikt in een bijzonder complexe situatie.

Watchmen werd gerund door Damon Lindelof, die zijn verhaal op een ander moment in hetzelfde universum als de graphic novel situeerde. Zijn negen afleveringen durende miniserie werd uiteindelijk maar liefst 26 keer voor een Emmy genomineerd en won daar elf van.

Watchmen-vervolg
Eigenlijk al sinds de serie Watchmen te zien is op HBO, wordt er gesproken over een tweede seizoen. HBO-baas Casey Bloys liet al eens weten eventueel wel een nieuw seizoen te willen maken, maar dat dit enkel zou kunnen gebeuren met hulp van showrunner Lindelof.

Die ziet het echter niet zitten om nog een nieuw seizoen te maken. Lindelof vond het verhaal klaar en vond niet dat het nog mogelijk zou moeten zijn om een nieuw seizoen te maken. Eenmalige verhalen zijn ook goed, is zijn redenering.

Nu stelt lekker Daniel Richtman echter dat toch een tweede seizoen gepland is. Of dat klopt valt te bezien, maar we weten dat HBO wel graag meer seizoenen wil maken, mits het juiste verhaal gevonden wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sex and the City' brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'Sex and the City' brengt oude bekende terug

In de reboot van Sex and the City komt ook Mr. Big weer gewoon voor.

We hebben niet het laatste gezien van Mr. Big in Sex and the City. Acteur Chris Noth keert namelijk terug in de rol voor de aankomende reboot van de serie.

Het is officieel! Mr. Big speelt een rol in de reboot-serie And Just Like That…, de revival van de serie die als het goed is later dit jaar te zien is. "Ik kijk er heel erg naar uit om weer met Chris te werken. Hoe zouden we een verhaal rond Sex and the City kunnen maken, zonder Mr. Big?" vraagt producent Michael Patrick King over de casting.

Nieuw seizoen
In de revival van Sex and the City zien we Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis allemaal terugkeren als hun personages, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York Goldenblatt.

We zien nu hoe zij als vijftigers moeten rondkomen in New York CIty en hoe het leven is. Duidelijk is dat hun relaties ook niet allemaal de tand des tijds hebben overleefd, maar die tussen Mr. Big en Carrie zou zomaar eens door kunnen gaan.

Overigens ontbreekt wel een grote naam in de revival, namelijk Kim Cattrall. Zij speelde Samantha Jones in de originele serie en in de twee films, maar keert niet terug voor de films. Dat heeft te maken met de spanningen tussen haar en Parker.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de ruimte-western 'The Mandalorian' op Disney+ moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de ruimte-western 'The Mandalorian' op Disney+ moet kijken

De 'The Mandalorian' is Star Wars ten top, spannend, verrassend en zit steengoed in elkaar.

The Mandalorian is een van de succesvolste en populairste series nu te zien op Disney+. The Mandalorian heeft twee seizoenen van elk 8 afleveringen. Maar de derde is gelukkig al aangekondigd voor 2022.

De wereld van de Star Wars films is uitgebreid met de avonturen van een geheimzinnige premiejager. Voor seizoen 3 komen Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) als premiejager en natuurlijk de immens populaire baby Yoda terug.

Vijf jaar na de val van het Galactisch Keizerrijk aanvaard een premiejager (Pedro Pascal) een geheime opdracht van een raadselachtige cliënt die schijnbaar Keizerlijke connecties heeft. De cliënt draagt hem op om een naamloos vijftigjarig doelwit op te sporen en aan hem uit te leveren.

Deze vijftigjarige blijkt baby Yoda te zijn en vanaf daar loopt het plan om hem uit te leveren anders dan de premiejager had bedacht.

Verschillende regisseurs hebben hun stempel op afleveringen gedrukt, sommige hebben één aflevering gefilmd, andere twee of drie. Zoals Jon Favreau (Iron Man, en bedenker van The Mandalorian), Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople), Robert Rodriguez (Sin City) en Bryce Dallas Howard (Jurassic World), om een paar van de lange lijst grote namen te noemen.

Deze Disney+ serie is deels ruimte-western, deels eerbetoon aan Japanse cinema, maar past volledig in het Star Wars universum. Alles klopt binnen dit universum, de aankleding, de werelden, de opdrachten van de premiejager.Acteurs
Behalve Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) zijn Gina Carano (Deadpool), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Ming-Na Wen (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Temuera Morrison (The Book of Boba Fett) te zien. De RA-7 droid is ingesproken door Chris Bartlett. Hij heeft de afgelopen veertien jaar vaak de stem van C-3PO gedaan voor verschillende televisieprogramma's.

Vervolg?
Aan het einde van seizoen 2 werd het al aangekondigd: The Book of Boba Fett. Deze nieuwe serie is te zien vanaf december 2021. Temuera Morrison pakt zijn iconische rol als de beroemde premiejager Boba Fett op, met de stoere Ming-Na Wen aan zijn zijde. Direct erna volgt het derde seizoen van The Mandalorian.

Op IMDB krijgt The Mandalorian een 8,8, Rotten Tomatoes beloond de Disney-knaller met een 93%! De meeste kijkers waarderen de serie wel: "absoluut het kijken waard".Wist je dat...

- Om aan genoeg Storm troopers in kostuums te komen, heeft de 501st Legion fanclub geholpen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van hun eigen Storm/Clone trooper cosplays.

- Als je goed oplet tijdens de eerste aflevering, zie je George Lucas in een carbonite blok.

- Het bestaan van Baby Yoda is zo lang geheim gehouden, dat er na de première van het eerste seizoen geen merchandise beschikbaar was.

- Een van de heren in het Mandalorian-pak is de kleinzoon van western-held John Wayne.

Bekijk nu deze spannende ruimte-western The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.