Marvel-serie 'Loki': posters voor de 4 belangrijkste TVA-ers

4 personageposters Marvel-serie 'Loki'

Dit zijn Mobius, Hunter B-15, Judge Renslayeren en uiteraard Loki.

Bram de Groot, 27 mei 2021 17:48

In de Disney+-serie Loki gaat de Marvel-organisatie Time Variance Authority (TVA) een belangrijke rol spelen. En nu staan de belangrijkste leden van de TVA centraal op vier personageposters.
Hieronder zie je die posters en daarop zie je Mobius (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku), Judge Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) en uiteraard Loki (Tom Hiddleston) zelf. De laatste wordt na heel wat tijdslijn-veranderingen gedwongen om samen te werken met de TVA.

Time Variance Authority (TVA)
De Time Variance Authority (TVA) monitort de tijdslijnen in het Marvel Cinematic Universe en de organisatie debuteerde voor het eerst in de comic Thor vol. 1 #372 uit 1986.

In het comics claimt de TVA de verantwoordelijkheid voor het bewaken van het multiversum en kan tijdlijnen aanpassen als ze te gevaarlijk worden geacht om te bestaan. Ze ondernemen ook actie om te voorkomen dat andere wezens het verleden of de toekomst veranderen.

De aftrap van Loki is op 9 juni en er verschijnen zes afleveringen.

Bron: D23

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws