'Black Lightning' zou een zwarte Joker gehad hebben

Black Lightning had een zwarte Joker

In het vijfde seizoen van Black Lightning hadden we een nieuwe Joker moeten ontmoeten.

Jim Pedd, 29 mei 2021 om 09:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Salim Akil, de bedenker van The CW-serie Black Lightning, vertelde over zijn wensen als de serie door had kunnen gaan. Had hij de kans gekregen, dan was er een zwarte Joker geïntroduceerd.
Black Lightning volgt het verhaal van Jefferson Pierce, de directeur van Garfield High School, die negen jaar eerder met pensioen was gegaan als superheld. Hij kan onder meer elektriciteit manipuleren en gebruiken. Als zijn dochters ontvoerd worden door een crimineel, pakt hij zijn leven weer op.

Vijfde seizoen
De show Black Lightning kwam na vier seizoenen tot een einde. Als Salim Akil de kans had gehad, was hij nog wel even doorgegaan.

Tegenover Deadline bevestigde de showrunner dat hij "altijd wel een idee had voor het vijfde of zelfs een zesde seizoen". Bovendien had hij zo zijn eigen idee over een nieuwe Joker. "Ik houd van Joker. Het zou ook echt geweldig zijn geweest om een zwarte Joker gehad te hebben."

Helaas mag dat niet het geval zijn en is het gedaan met Black Lightning. De serie althans, want van hoofdrolspeler Cress Williams weten we dat hij mogelijk in andere The CW-series terugkeert.
Bron: Deadline

Lees meer over: Black Lightning, Cress Williams, Salim Akil, The CW, Arrowverse

Populair nieuws