search
'The Flash' brengt gecanceld DC-personage terug
Series / Nieuws

'The Flash' brengt gecanceld DC-personage terug

Black Lightning is klaar, maar Cress Williams keert vermoedelijk terug als de held.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Black Lightning is voorbij. Afgelopen maandag bracht men het verhaal van Jefferson Pierce (gespeeld door Cress Williams) tot een einde. Hij wist er in de finale in te slagen de terreur van Tobias Whale te stoppen.

Hoewel de televisieserie na vier seizoenen voorbij is, lijkt het erop dat Cress Williams niet klaar is als Pierce. Hij vertelde aan Entertainment Weekly dat een terugkeer mogelijk is.

Terug als Black Lightning
Het verhaal van Jefferson is zo'n beetje voorbij. Hij heeft de dood van zijn vader kunnen wreken, ging naar huis naar zijn familie en stopte als beschermheer van Freeland. Zijn dochters Anissa en Jennifer nemen het van hem over. Maar toch lijkt het erop dat hij terug kan keren.

Die terugkeer zou zomaar in The Flash kunnen plaatsvinden. "Oorspronkelijk hoorde je mij in de finale volledig met pensioen gaan. Maar hoewel het niet zeker is, vroegen ze bij The Flash of ik wat werk met hen zou willen doen. En dat deden ze enige maanden voordat we de finale opnamen," begon Williams.

"Dus daar hebben we rekening mee gehouden. We laten de deur op een kier en daarom zei ik min of meer: 'ik ben klaar in Freeland en draag dat over aan mijn dochter'. Als ik ergens anders weer te zien ben, druist dat daar niet tegenin."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen