'Friends: The Reunion' fors aangepast in China

'Friends: The Reunion' fors aangepast in China

Daar was men niet blij met de rol van Lady Gaga, BTS en Justin Bieber.

Jim Pedd, 29 mei 2021 om 19:24

Friends bracht zijn zes hoofdrolspelers weer samen. Maar naast hen, waren in The Reunion ook heel wat gaststerren te zien. Een aantal daarvan zijn in China uit de aflevering gehaald.
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry keerden allemaal terug voor een speciale aflevering van de serie die op HBO Max gezet werd en hier in Nederland op televisie werd uitgezonden. Naast hen waren nog eens achttien gaststerren te zien.

Uit de aflevering gehaald
Decider meldt dat elke muzikale act controversieel ligt in China. Lady Gaga blijkt een persona non grata te zijn omdat ze ooit met de Dalai Lama sprak. Bieber werd uit het land verbannen wegens slecht gedrag en BTS heeft een boycot aan zijn broek hangen omdat hij Chinese troepen niet naar voren bracht tijdens een gesprek over de oorlog in Korea.

Deze drie gasten waren trouwens niet de enigen die uit de special gehaald werden. In de aflevering is ook heel wat LHBTIQA+ representatie, waaronder een aantal queer-fans die over hun liefde voor de serie vertelden.

Ook zij zijn uit de special gehaald. De korte aflevering, waarin de cast niet alleen weer over de sets kon lopen, maar waarin ze ook samen terugblikten, is overigens goed ontvangen bij het bredere publiek.
Bron: Decider

Lees meer over: Friends, Special, Reunion, Lady Gaga, Justin Bieber, BTS

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws