search
'Friends'-sterren kregen bijna een échte relatie
Series / Nieuws

'Friends'-sterren kregen bijna een échte relatie

Het scheelde niet veel of Jennifer Aniston en David Schwimmer zeiden 'ja' tegen elkaar.

In de serie Friends speelden Jennifer Aniston en David Schwimmer de personages Ross en Rachel. De twee waren een koppel en ook heel vaak niet, en blijken bijna in het echte leven ook een koppel geworden te zijn.

De romance tussen Ross en Rachel was in de serie behoorlijk tumultueus. Hoewel de twee duidelijk gevoelens voor elkaar hadden, was het moeilijk voor hen om een koppel te zijn en te blijven. Ross durfde lang zijn gevoelens niet toe te geven en zodra ze dat deden, gebeurden heel wat andere dingen. Pas in het tweede seizoen werden ze echt een koppel.

Friends-relatie
Aniston en Schwimmer wisten de dynamiek tussen Ross en Rachel heel goed en geloofwaardig neer te zetten. Nu blijkt dat ze niet gewoon goede chemie hadden.

Tijdens Friends: The One Where They Got Back Together onthulden Aniston en Schwimmer dat de twee gevoelens hadden. Dat bleek nadat host James Corden vroeg naar relaties op de set. Aniston gaf toe gevoelens te hebben voor Schwimmer en dat hij die later ook bleek te hebben.

Maar de timing was nooit goed en telkens had een van hen een relatie toen de ander dat niet had. Die grens gingen ze nooit over.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen