search
'Cobra Kai' krijgt gecompliceerd vierde seizoen
Series / Nieuws

'Cobra Kai' krijgt gecompliceerd vierde seizoen

De band tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence wordt er niet makkelijker op in Cobra Kai.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Cobra Kai komt eraan. Acteur William Zabka, die de rol van Johnny Lawrence speelt in de serie van Netflix, teaset wat we kunnen verwachten van Johnny en Daniel.

De serie focust zich op de pogingen van Johnny om zijn voormalige dojo op te bouwen. Ditmaal is hij de sensei. Maar al snel komt de rivaliteit die hij voelt met Daniel LaRusso weer helemaal terug. In het vierde seizoen moet het duo echter samenwerken tegen Kreese, wat nog een interessante ontwikkeling is.

Vierde seizoen
Tijdens een interview met Collider, vertelde Zabka dat de band tussen Johnny en Daniel nog moeilijk wordt. De jarenlange problemen tussen de twee, zullen hen ook dwars kunnen zitten.

"Het is een complex gevoel," begon Zabka. "Daniel heeft hem min of meer gered; Kreese stond op het punt om hem te verstikken. Dus ik denk dat hij op dat moment helemaal gered is."

"Er zit een zekere intensiteit aan. Ze hebben een gemeenschappelijke vijand in Kreese. Dus er is een opluchting in het gevoel van 'Ik heb een partner en we delen eenzelfde doel. Maar we hebben veel werk te verrichten en er is een lange geschiedenis tussen ons. En we zijn allebei anders.' Misschien willen ze nu dat dit gaat werken."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen