'Shadow and Bone' scoort wel heel goed op Netflix

'Shadow and Bone' scoort wel heel goed

De serie Shadow and Bone van Netflix deed het bijzonder goed en krijgt hopelijk een tweede seizoen.

Jim Pedd, 30 mei 2021 08:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe cijfers laten zien dat de serie Shadow and Bone op Netflix echt goed scoorde. De eerste reeks was ook in zijn tweede week de meest gestreamde serie in de Verenigde Staten.
De serie Shadow and Bone werd op 23 april gelanceerd op Netflix en gemaakt door Eric Heisserer, die zich baseerde op de boeken van Leigh Bardugo. De acht afleveringen werden goed ontvangen, vanwege de rijke wereld waarin de serie zich afspeelt, maar ook het strakke verhaal.

Shadow and Bone-kijkcijfers
Deadline meldt dat de serie in zijn tweede week nog altijd de best bekeken serie was in de Verenigde Staten. Dat meldt men op basis van een bericht van Nielsen, dat elke week kijkt naar de streamingcijfers.

En wat blijkt? Shadow and Bone werd beter bekeken dan The Handmaid's Tale in de week van 26 april tot 2 mei, en was in zijn lanceerweek net iets minder goed bekeken dan The Falcon and the Winter Soldier, ook al was de serie toen maar een paar dagen beschikbaar.

De kijkcijfers van Nielsen worden gebaseerd op daadwerkelijke kijkcijfers op Netflix, Amazon Prime Video, Hulu en Disney+. De cijfers worden met een maand vertraging vrijgegeven.

Het is nog altijd niet zeker of de serie een tweede seizoen krijgt.
Bron: Deadline

Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Eric Heisserer, Leigh Bardugo

Populair nieuws